قطاب خانگي شيريني

آموزش آشپز رايگان

قطاب خانگي شيريني

۲۰۲ بازديد

ابتدا در ظرفي روغن ، ماست ودو قاشق شير را با هم خوب بزنيد . آرد وبيكينگ پودر را كم كم به آنها اضافه كنيد ......

مواد لازم براي خمير قطاب

روغن جامد يك فنجان

ماست يك فنجان سر خالي

شير دو قاشق غذاخوري

بيكينگ پودر به اندازه ي سر قاشق چايخوري (خيلي كم)

آرد به ميزان لازم

پودرقند يا شكر به ميزان لازم

روغن مايع يك ليوان جهت سرخ كردن قطابها

مواد لازم براي وسط قطاب

به اندازه ي 200 گرم مغز پسته و شكر آسياب شده يامغز گردو و شكر آسياب شده يا پودرنارگيل و پودرشكر كه بسته به سليقه ي خود يكي از اين مواد را انتخاب كرده و با مقداري هل و وانيل و براي راحتي كار با يك قاشق مربا خوري گلاب ياعرق بيد مشكمخلوط نموده ، براي وسط قطابها از اين مواد استفاده نماييد.

طرز تهيه:

ابتدا در ظرفي روغن ، ماست ودو قاشق شير را با هم خوب بزنيد . آرد وبيكينگ پودر را كم كم به آنها اضافه كنيد تا خمير لطيف ونرمي به دست آيد وكنار بگذاريد.

براي پيچيدن قطابها هم ميتوانيدخمير را با وردنه بر روي سطح صافي پهن كرده و با ته يك ليوان يا فنجان خميرهاي دايره اي شكل هم اندازه اي را از اين خمير پهن شده جدا كنيد .سپس در وسط هر دايره مقداري از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوري ريخته ودو طرف آن را ببنديد كه در صورتي كه بتوانيد آنها را بپيچيد بسيار زيباتر و بهتر است و در غير اين صورت همينطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن ديده نشود و بيرون نريزد و يا اطراف دايره را بالا آورده ويك جا جمع كنيد تا شبيه باقلوا تركي شود.اگر كار با وردنه برايتان سخت است مي توانيد خميرها را به شكل گلوله هاي هم اندازهدرآورده و كف دست پهن كنيد ومواد را وسط آنها ريخته و بپيچيد و پس از آماده شدن، همه ي آنها را در ظرفي گود كه كاملا درروغن فرو روند سرخ كنيد و بعد از بيرون كشيدن آنها از داخل روغن درون صافي قرار داده تا روغن اضافي آنها كشيده شود وسپس درون پودر قند يا شكر بغلطانيد .

قطاب خانگي شيريني

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد