پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۵۴ بازديد
مواد لازم :
سينه مرغ | ۱ عدد |
پياز درشت | ۱ عدد |
جعفري خرد شده | ۴ الي ۵ قاشق |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برگه زردآلو | ۱ پيمانه |
گردوي خرد شده و كشمش سرخ شده | نصف پيمانه |
پياز داغ | ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري |
رب گوجه فرنگي | ۲ قاشق غذاخوري |
روغن زيتون | ۲ قاشق غذاخوري |
نمك و زردچوبه و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
سينه مرغ چرخ شده را با پياز رنده شده و جعفري خرد شده خوب مخلوط كنيد و بعد تخم مرغ و نمك و زردچوبه و فلفل را اضافه كنيد و خوب ورز دهيد.
درظرفي ۳ ليوان آب بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا به جوش بيايد. از مايه گلوله هايي برداشته و درون آن كشمش و گردو و پيازداغ بگذاريد و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن كوفته ها رب و روغن زيتون و كمي نمك و زردچوبه اضافه كنيد در آخر برگه و پياز داغ اضافه نماييد.