آشنايي با روش تهيه حلواي لبو؛ دسر هندي

۲۱۷ بازديد

حلواي لبو،‌ دسري هندي بوده و طعم شيريني دارد.

زمان تهيه: 15 دقيقه

زمان پخت: 20 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

لبوي خام رنده شده: 3 پيمانه

شير: 2 پيمانه

روغن: 3 قاشق غذاخوري

پودر هل: مقدار دلخواه

بادام زميني: 5- 4 عدد

پسته (اختياري): 5- 4 عدد

طرز تهيه:

• درون قابلمه‌اي، لبوهاي خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقيقه، حرارت داده سپس شير را به ظرف اضافه كرده و بگذاريد جوش بيايد.

• مخلوط فوق را تا حدي كه غليظ شود روي شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شكر را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

• روغن را به مخلوط اضافه كرده و تا حدي كه لبه‌هاي مخلوط كمي از ظرف جدا شود به سرخ كرده ادامه دهيد.

• مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل كرده و روي آن را با آجيل‌هاي تفت داده شده در روغن،‌ تزيين كنيد.

• دسر آماده شده را به صورت گرم يا سرد ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد