پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۱۷ بازديد
حلواي لبو، دسري هندي بوده و طعم شيريني دارد.
زمان تهيه: 15 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
لبوي خام رنده شده: 3 پيمانه
شير: 2 پيمانه
روغن: 3 قاشق غذاخوري
پودر هل: مقدار دلخواه
بادام زميني: 5- 4 عدد
پسته (اختياري): 5- 4 عدد
طرز تهيه:
• درون قابلمهاي، لبوهاي خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقيقه، حرارت داده سپس شير را به ظرف اضافه كرده و بگذاريد جوش بيايد.
• مخلوط فوق را تا حدي كه غليظ شود روي شعله متوسط حرارت داده، سپس شكر را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
• روغن را به مخلوط اضافه كرده و تا حدي كه لبههاي مخلوط كمي از ظرف جدا شود به سرخ كرده ادامه دهيد.
• مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل كرده و روي آن را با آجيلهاي تفت داده شده در روغن، تزيين كنيد.
• دسر آماده شده را به صورت گرم يا سرد ميل كنيد.