طرز تهيه ماهي سفيد گردپيچ

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه ماهي سفيد گردپيچ

۱۶۰ بازديد

    ,

مواد لازم:

    ,

▪ سبزي هاي معطر : نعناع, خنش(خلواش), چوچاق يك دسته (خلواش و چوچاق فقط در شمال كشور مي رويد پس در اختيار همه نيست و به جاي آنها مي توان فقط از نعناع استفاده كرد.)

● طرز تهيه ماهي سفيد گردپيچ :

مغزگردو را با سبزي مي سائيم يا چرخ مي كنيم, مغزگردو و سبزي را با رب انار و گلپر و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم. آنگاه روي سطح ماهي كمي كارد مي كشيم. باله هاي ماهي را با قيچي مي گيريم, داخل گوش هاي ماهي را خالي مي كنيم. شكم ماهي را يك چاك كوچك مي دهيم, محتويات شكم ماهي را خارج مي كنيم. بعد ماهي را تميز مي شوئيم و مي گذاريم در صافي بماند تا آبش برود. سپس داخل شكم ماهي را از مايه مغزگردو و سبزي كه حاضر كرده ايم پر مي كنيم.
دو لبه شكم ماهي را جفت مي كنيم و با نخ و سوزن بخيه مي زنيم. سپس سر و دم ماهي را به هم مي آوريم وماهي را گرد كرده در يك قابلمه مناسب قرار مي دهيم و زير و روي آن آتش زغال ريخته و ماهي را در حرارت ملايم مي پزيم. امروزه اين خوراك ماهي را نيز مي توان در فر به طريق آسان تر طبخ نمود. يعني بعد از آن كه شكم ماهي را پر كرديم و دوختيم سيني فر را كمي چرب مي كنيم, كمي آرد مي پاشيم و ماهي را از پهلو روي سيني قرار مي دهيم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت يك ساعت و نيم مي پزيم. در اين فاصله مقداري سس متشكل از آب انار و يك قاشق كره آب كرده و زعفران روي آن مي دهيم تا ماهي خوشرنگ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد