طرز تهيه خورش فسنجان با فندق

۲۲۲ بازديد

     ,

مواد لازم:

     ,

طرز تهيه خورش فسنجون(فندق) :

۱.فندقها رو در ماهي تابه ميريزيم بعد ميذاريم روي حرارت ملايم تفت بخوره البته مدام هم ميزنيم بعد بين پارچه و يا حوله تميزي ميريزيم و با كف دست ساييده تا پوست فندقها جدا بشه (اگه يكمقدار از پوستها روي فندق موند خيلي مهم نيست).بعد هم آسياب ميكنيم به همراه پياز(حتما ۲يا۳بار چرخ ميكنيم)
۲.فندق آسياب شده رو ميذاريم روي حرارت به اندازه ۱قاشق روغن مايع هم ميريزيم و با مقدار كمي زردچوبه+نمك تفت ميديم.
۳.حالا مقداري آب سرد اضافه ميكنيم حرارت رو زياد ميكنيم تا آب جوش بياد بعد هم حرارت رو خيلي كم ميكنيم تا جا بيفته و خوب روغن بياندازه(خيلي بهتره كه قابلمه رو روي شعله پخش كن قرار بديم).
۴.بعد از يكساعت كه تقريبا يك مقدار هم رنگش تغيير كرده رب انار رو اضافه ميكنيم.
۵.و در مرحله آخر كه ديگه خورش هم خوب جا افتاده مرغ پخته شده رو اضافه و بعد از ۴۵دقيقه از روي حرارت برميداريم.(من در اين مرحله مقداري زعفرون دمكرده هم اضافه كردم)
۶.براي پخت مرغ :مرغ رو در مقداري روغن +زردچوبه+نمك با حرارت كم يه مقدارتفت ميديم بعد فلفل دلمه اي+هويج+مقداري آب اضافه ميكنيم حالا اجازه ميديم تا مرغ بپزه بعد به فسنجون جا افتاده اضافه ميكنيم. اين هم از غلظت خورشتمون البته غلظتش باز بستگي به خودتون داره .

     ,

نكته:

۱.مقدار رب انار بستگي به غلظتش داره.
۲.در پايان پخت بعد از مزه كردن اگه بيش از اندازه ترش بود مقداري شكر اضافه كنيد (بستگي به خودتون داره مقدار شكر چون سليقه ايه).
۳.ميتوانيم از فيله مرغ يا از تكه هاي مختلف مرغ استفاده كنيم.
۴. توي اين خورشت مثل خورش فسنجون با گردو اگه خواستيد آب اضافه كنيد، آب سرد اضافه كنيد اينجوري به فندقها شوك وارد ميشه و باعث ميشه كه روغن درون بافتش، زودتر خارج بشه.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد