طرز تهيه كيك اسفنجي ذرت بدون گلوتن براي مبتلايان به سلياك

۱۸۵ بازديد

طرز تهيه كيك ذرت بدون گلوتن,پخت كيك هاي رژيمي

طرز تهيه كيك اسفنجي ذرت بدون گلوتن براي مبتلايان به سلياك


مواد لازم جهت طرز تهيه كيك اسفنجي ذرت بدون گلوتن براي مبتلايان به سلياك :

آرد ذرت فاقد گلوتن 7 قاشق غذا خوري
پودر شكر 7 قاشق غذا خوري
تخم مرغ 7 عدد
وانيل بدون گلوتن 1/2 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر بدون گلوتن 1 قاشق مرباخوري
روغن مايع 2/5 قاشق غذا خوري


مراحل طرز تهيه كيك اسفنجي ذرت:
1 - زرده و سفيده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا مي كنيم.
2 - سفيده تخم مرغ ها را ۵ دقيقه خوب مي زنيم تا سفت شود و از ظرف نريزد.
3 - وانيل را به آن اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم.


4 - زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شكر خوب ميزنيم تا سفيد رنگ و كشدار شود.
5 - سفيده تخم مرغ ها را در چند مرحله و كم كم به آن اضافه نموده و مخلوط مي كنيم.
6 - مايع بايد همچنان پف كرده باقي بماند.


7 - آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۴ بار الك مي كنيم.
8 - آرد را نيز كم كم و بتدريج به مواد اضافه مي كنيم ،اگر يكباره اضافه كنيم كيك پف نميكند.
9 - سپس روغن مايع را اضافه مي كنيم.


10 - فر را ده دقيقه قبل روشن مي كنيم تا گرم شود.
11 - قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن مي ريزيم.
12 - مدت پخت كيك نيم ساعت است در دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد.
13 - جهت آماده بودن كيك اسفنجي ذرت بعد از نيم ساعت يك چنگال در كيك فرو مي كنيم اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد كيك آماده است.

نكات مهم حين كار جهت تهيه كيك اسفنجي ذرت:
1 - همزن و ظرفي كه سفيده تخم مرغ ها را با آن ميزنيم نبايد چرب يا خيس باشد زيرا مايه كيك پف نمي كند .
2 - هنگام جدا كردن زرده از سفيده تخم مرغ نبايد حتي به اندازه خيلي كم زرده داخل سفيده شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد