پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۲ بازديد
با قاشق و با فاصله مواد را روي سيني حاوي كاغذ روغني بريزيد؛ مي توانيد وسط آن را با ميوه خشك تزئين كنيد.
مواد لازم:
كره نرم: ۲۲۵ گرم
پودر قند: يك پيمانه
نشاسته ذرت: نصف پيمانه
آرد: ۳ پيمانه
وانيل: كمي
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
كره، شكر و وانيل را تركيب كنيد و هم بزنيد.
آرد و نشاسته ذرت را اضافه كنيد و هم بزنيد تا شبيه خامه هم زده شود.
با قاشق و با فاصله مواد را روي سيني حاوي كاغذ روغني بريزيد؛ مي توانيد وسط آن را با ميوه خشك تزئين كنيد.
سيني را به مدت ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد.
شيريني ها را از فر در بياوريد و بگذاريد خنك شود.