پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۹ بازديد
مواد لازم :
آرد | ۲۲۵ گرم |
كره | ۱۸۵ گرم |
شكر | ۱۱۰ گرم |
زرده تخم مرغ | يك عدد |
وانيل شكري | نصف ق چ |
گردوي چرخ شده | ۵۰ گرم |
بيكينگ پودر | يك قاشق غذا خوري |
طرز تهيه :
كره نرم شده را با وانيل شكري و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم. آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و گردوي چرخ شده را اضافه مي كنيم. خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت ۳۰ دقيقه قرار مي دهيم.
سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني ميندازيم و شيريني ها را به فاصله ۴ سانتي متر كنار هم مي چينيم.
مدت پخت مدت ۱۲ الي ۱۵ دقيقه مي باشد.
نكته :
مي توان از قيف خامه پاش و ماسوره استفاده كرد . اندازه شيريني ها مينياتوري و ريز هستند . اين خمير هرچه بماند و زمان استراحتش بيشتر باشد , رنگ خمير و شيريني ها تيره تر ميشود.