شيريني گردويي مينياتوري

آموزش آشپز رايگان

شيريني گردويي مينياتوري

۱۸۹ بازديد

شيريني گردويي مينياتوري, درست كردن شيريني گردويي


مواد لازم :

آرد ۲۲۵ گرم
كره ۱۸۵ گرم
شكر ۱۱۰ گرم
زرده تخم مرغ يك عدد
وانيل شكري نصف ق چ
گردوي چرخ شده ۵۰ گرم
بيكينگ پودر يك قاشق غذا خوري


طرز تهيه :
كره نرم شده را با وانيل شكري و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم. آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و گردوي چرخ شده را اضافه مي كنيم. خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت ۳۰ دقيقه قرار مي دهيم.

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني ميندازيم و شيريني ها را به فاصله ۴ سانتي متر كنار هم مي چينيم.


مدت پخت مدت ۱۲ الي ۱۵ دقيقه مي باشد.

نكته :
مي توان از قيف خامه پاش و ماسوره استفاده كرد . اندازه شيريني ها مينياتوري و ريز هستند . اين خمير هرچه بماند و زمان استراحتش بيشتر باشد , رنگ خمير و شيريني ها تيره تر ميشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد