درست است كه ماهي غذاي سلامت است اما اگر روش طبخ صحيحي را در پيش نگيريد، غذاي سالمي در كار نخواهد بود. اين روش طبخ ماهي مناسب كساني است كه با ماهي سرخكردن مشكل دارند يا مايلند يك غذاي سالم با عطر سبزيجات را نوش جان كنند . سبزي معطر اين غذا را بنا به سليقه خود ميتوانيد تغيير دهيد و از جعفري، نعناع يا آويشن استفاده كنيد.
مواد لازم براي ۴نفر:
كره گياهي: ۵۰ گرم
رنده پوست يك ليموترش درشت: كمي
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
شويد: مقداري ساطوري شده
استيك ماهي: ۴تكه
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
۱- كره را به دماي محيط برسانيد تا نرم شود، سپس با رنده پوست ليمو، آبليمو و شويد را مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشيد.
۲- مخلوط را داخل كيسه فريزر ريخته و به شكل سوسيس درآوريد و حداقل ۲۰دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شده و شكل بگيرد.
۳- فر را روي ۱۹۰ درجه سانتيگراد داغ كنيد.
۴تكه فويل را به اندازهاي كه قطعات ماهي را بتوان در آن پيچيد، ببريد. داخل فويل را كمي چرب كرده و داخل هر فويل يك تكه ماهي قرار دهيد.
۴- كره را ۸تكه كرده و داخل هر فويل و روي هر ماهي، ۲تكه از آن را قرار داده و چند ساقه شويد روي آن بگذاريد سپس فويلها را كاملا ببنديد.
۵- ماهيها را در سيني فر گذاشته و ۲۰ تا ۳۰دقيقه در طبقه وسط فر آنها را بپزيد. براي اينكه ببينيد ماهي پخته است يا نه، بعد از ۲۰دقيقه فويل را باز كرده و ماهيها را چك كنيد. ماهي را از فر خارج كرده و با ليموترش و سبزيپلو سرو كنيد.
اگر از ماهي كامل استفاده ميكنيد كره را داخل شكم ماهي گذاشته و روي آن را كمي چرب كرده و نمك و فلفل بپاشيد. بديهي است كه ماهي كامل و با پوست، زمان پخت بيشتري ميبرد.
نكات:
۱- اگر نارنج در دسترس است از آن به جاي ليموترش استفاده كنيد.
۲- ميتوانيد يكي، دو حبه سير رنده شده به كره اضافه كنيد.
۳- اگر فويل را كاملا نبنديد، كره ميسوزد و ماهي طعم بد ميگيرد.