طرز تهيه خوراك نخود فرنگي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه خوراك نخود فرنگي

۲۱۸ بازديد

پخت خوراك نخود فرنگي, خوراك نخود فرنگي

روغن زيتون در كنار نخود فرنگي براي پاكسازي روده ومعده گزينه خوبي است


مواد لازم جهت طرز تهيه خوراك نخود فرنگي:

نخود فرنگي ۲۰۰ گرم
سيب زميني ۲ عدد
هويج ۳ عدد
سينه مرغ خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري
زعفران حل شده ۱ قاشق غذا خوري
آبغوره يا آبليمو ۱ قاشق غذا خوري
پياز داغ ۳ قاشق غذا خوري
روغن به ميزان لازم
نمك- زردچوبه- فلفل به ميزان لازم


مراحل لازم جهت طرز تهيه خوراك نخود فرنگي:
جهت تهيه خوراك نخود فرنگي ابتدا داخل قابلمه كمي روغن يا روغن زيتون بريزيد و پياز داغتان را داخل آن بريزيد و اگر هم پياز داغ آماده نداريد دو تا پياز را خرد و سرخ كنيد و حالا مرغ ها را با كمي نمك و زردچوبه به آن اضافه كنيد و تفت بدهيد .


حالا هويج هاي خرد شده را اضافه كنيد و كمي داخل آن آب بريزيد ( اگر استاك يا قرص سوپ بريزيد خوشمزه تر مي شود )
۱۵ دقيقه كه گذشت سيب زميني هاي خرد شده را اضافه كنيد و نخود فرنگي ، خامه همزمان با سيب زميني ها اضافه كنيد . در غير اين صورت ۱۰ دقيقه آخر اضافه كنيد .


وقتي سيب زميني ها و هويج ها پخته شدند زمان اضافه كردن رب و آبغوره و زعفران است .
مي توانيد به جاي آبغوره ، آبليمو بزنيد. اما به نظر من با آبغوره كه ۰ ۱-۱۵ دقيقه مي جوشد طعم بهتري مي گيرد .


آب خوراك را بسته به ذائقه تان كم و زياد كنيد و بگذاريد جا بيافتد.
مي توانيد از گوشت قلقلي جاي مرغ داخل خوراك نخود فرنگي استفاده كنيد.
روغن زيتون در كنار نخود فرنگي براي پاكسازي روده ومعده گزينه خوبي است .


خوراك نخود فرنگي حدود – ۳۰-۴۰ دقيقه اي حاضر مي شود و جزو غذاهاي سريع و ساده اما خوشمزه و مقوي هست.
خوراك نخود فرنگي را مي توانيد به عنوان خورش با برنج هم نوش جان كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد