روغن زيتون در كنار نخود فرنگي براي پاكسازي روده ومعده گزينه خوبي است
مواد لازم جهت طرز تهيه خوراك نخود فرنگي:
نخود فرنگي | ۲۰۰ گرم |
سيب زميني | ۲ عدد |
هويج | ۳ عدد |
سينه مرغ خرد شده | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگي | ۱ قاشق غذا خوري |
زعفران حل شده | ۱ قاشق غذا خوري |
آبغوره يا آبليمو | ۱ قاشق غذا خوري |
پياز داغ | ۳ قاشق غذا خوري |
روغن | به ميزان لازم |
نمك- زردچوبه- فلفل | به ميزان لازم |
مراحل لازم جهت طرز تهيه خوراك نخود فرنگي:
جهت تهيه خوراك نخود فرنگي ابتدا داخل قابلمه كمي روغن يا روغن زيتون بريزيد و پياز داغتان را داخل آن بريزيد و اگر هم پياز داغ آماده نداريد دو تا پياز را خرد و سرخ كنيد و حالا مرغ ها را با كمي نمك و زردچوبه به آن اضافه كنيد و تفت بدهيد .
حالا هويج هاي خرد شده را اضافه كنيد و كمي داخل آن آب بريزيد ( اگر استاك يا قرص سوپ بريزيد خوشمزه تر مي شود )
۱۵ دقيقه كه گذشت سيب زميني هاي خرد شده را اضافه كنيد و نخود فرنگي ، خامه همزمان با سيب زميني ها اضافه كنيد . در غير اين صورت ۱۰ دقيقه آخر اضافه كنيد .
وقتي سيب زميني ها و هويج ها پخته شدند زمان اضافه كردن رب و آبغوره و زعفران است .
مي توانيد به جاي آبغوره ، آبليمو بزنيد. اما به نظر من با آبغوره كه ۰ ۱-۱۵ دقيقه مي جوشد طعم بهتري مي گيرد .
آب خوراك را بسته به ذائقه تان كم و زياد كنيد و بگذاريد جا بيافتد.
مي توانيد از گوشت قلقلي جاي مرغ داخل خوراك نخود فرنگي استفاده كنيد.
روغن زيتون در كنار نخود فرنگي براي پاكسازي روده ومعده گزينه خوبي است .
خوراك نخود فرنگي حدود – ۳۰-۴۰ دقيقه اي حاضر مي شود و جزو غذاهاي سريع و ساده اما خوشمزه و مقوي هست.
خوراك نخود فرنگي را مي توانيد به عنوان خورش با برنج هم نوش جان كنيد.