كيك خوش طعم سيب و قهوه را براي صبحانه همراه با يك فنجان چاي يا قهوه ميل كنيد.
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 25 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر:
آرد: يك پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
نمك: نصف قاشق چايخوري
پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
كره: 5 قاشق غذاخوري
تخم مرغ: يك عدد، همزده شود
شير: نصف پيمانه
سيب متوسط: يك عدد، پوست كنده و به قطعات كوچك تقسيم شود.
طرز تهيه:
• ابتدا فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
• سپس درون يك عدد ظرف مخصوص پاي با گنجايش 4 پيمانه را چرب كنيد.
• درون كاسهاي آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.
• درون كاسهاي ديگر يك چهارم پيمانه شكر و دارچين را با هم مخلوط نموده و آن را كنار بگذاريد.
• با يك همزن برقي يك چهارم باقيمانده از شكر را با كره هم بزنيد. مخلوط آرد را همراه با شير به مايه حاصله اضافه كنيد.
• نيمي از مخلوط را درون ظرف كيك بريزيد سپس روي آن را يك لايه تكههاي سيب بچينيد و روي سيبها، مخلوط دارچين و شكر بپاشيد ( يك يا دو قاشق چايخوري شكر و دارچين را براي روي كيك نگه داريد).
• بقيه مايه را روي سيبها بريزيد و باقيمانده مخلوط شكر و دارچين را روي آنها بپاشيد.
• كيك را درون فر به مدت 25 دقيقه يا تا زماني كه قهوهاي - طلايي رنگ شده و دور سيبها شروع به حباب زدن بكند حرارت دهيد.