آشنايي با روش تهيه كيك سيب و قهوه

۲۳۲ بازديد

كيك خوش طعم سيب و قهوه را براي صبحانه همراه با يك فنجان چاي يا قهوه ميل كنيد.

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان پخت: 25 دقيقه

مواد لازم براي 6 نفر:

آرد: يك پيمانه

بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري

نمك: نصف قاشق چاي‌خوري

پودر دارچين: يك قاشق چاي‌خوري

كره: 5 قاشق غذاخوري

تخم مرغ: يك عدد، همزده شود

شير: نصف پيمانه

سيب متوسط: يك عدد، پوست كنده و به قطعات كوچك تقسيم شود.

طرز تهيه:

• ابتدا فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

• سپس درون يك عدد ظرف مخصوص پاي با گنجايش 4 پيمانه را چرب كنيد.

• درون كاسه‌اي آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.

• درون كاسه‌اي ديگر يك چهارم پيمانه شكر و دارچين را با هم مخلوط نموده و آن را كنار بگذاريد.

• با يك همزن برقي يك چهارم باقي‌مانده از شكر را با كره هم بزنيد. مخلوط آرد را همراه با شير به مايه حاصله اضافه كنيد.

• نيمي از مخلوط را درون ظرف كيك بريزيد سپس روي آن را يك لايه تكه‌هاي سيب بچينيد و روي سيب‌ها،‌ مخلوط دارچين و شكر بپاشيد ( يك يا دو قاشق چاي‌خوري شكر و دارچين را براي روي كيك نگه‌ داريد).

• بقيه مايه را روي سيب‌ها بريزيد و باقيمانده مخلوط شكر و دارچين را روي آن‌ها بپاشيد.

• كيك را درون فر به مدت 25 دقيقه يا تا زماني كه قهوه‌اي - طلايي رنگ شده و دور سيب‌ها شروع به حباب زدن بكند حرارت دهيد.

كيك سيب و قهوه

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد