كاسترول ژامبون غذايي است كه براحتي آماده ميشود و تا انتهاي پخت و تزئينش براي سرو حدوداً يك تا يك ساعت و ربع زمان ميبرد. اين غذا يك وعده غذايي بسيار لذيذ است كه بخصوص در فصل زمستان بيشتر ميچسبد.
مواد لازم :
سيب زميني نگيني خرد شده | ۲ پيمانه | ۱۵۰ كالري |
كرفس خرد شده | ۲ ساقه | ۳۰ كالري |
هويج بزرگ حلقه ياخرد شده | ۱ عدد | ۳۰ كالري |
آب | ۳ پيمانه | ۰ كالري |
كره | ۳ قاشق غذاخوري+۱/۴ پيمانه | ۳۰۰ كالري |
ژامبون خرد شده | ۲ پيمانه | ۶۰۰ كالري |
فلفل دلمهاي سبز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوري | ۵ كالري |
پياز ريز شده | ۲ قاشق چايخوري | ۲ كالري |
آرد | ۳ قاشق غذاخوري | ۴۰ كالري |
شير | ۱ پيمانه | ۱۱۰ كالري |
نمك | ۱/۸ قاشق چايخوري | ۰ كالري |
فلفل سياه | ۱/۸ قاشق چايخوري | ۰ كالري |
پنير چدار خرد شده | ۱ پيمانه | ۴۵۵ كالري |
خرده نان خشك | ۱/۲ پيمانه | ۱۷۵ كالري |
مجموع كالري: ۱۸۹۷
طرز تهيه :
1 - براي تهيه كاسترول ژامبون، ابتدا فر را روي دماي ۳۵۰ فارنهايت (۱۷۵ سانتيگراد) تنظيم كنيد.
2 - سيب زميني، كرفس و هويج را در يك قابلمه بزرگ بريزيد و بر روي آن آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
3 - حرارت را تا حد متوسط كم كنيد، كمي كه بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقيقه) مواد را از آب خارج كنيد و به ظرف مخصوص فر منتقل كنيد.
4 - سه قاشق غذاخوري كره را در يك تابه بزرگ روي حرارت متوسط بريزيد تا آب شود.
5 - ژامبون، فلفل سبز و پياز را اضافه كنيد و روي حرارت كمي تفت دهيد تا زماني كه سبزيجات نرم شوند (حدود ۵ دقيقه).
6 - مخلوط ژامبون را با سيب زميني، كره و هويج مخلوط نماييد.
7 - باقيمانده كره (۱/۴ پيمانه) را در يك تابه بريزيد و آرد را در كره آب شده به آرامي ريخته و هم بزنيد تا صاف شود (حدود ۳ دقيقه).
8 - به تدريج شير را اضافه كنيد و با نمك و فلفل سياه مخلوط نموده، خوب هم بزنيد. مدام اين مخلوط را هم بزنيد تا به جوش آيد و كمي غليظ شود (حدود ۲ دقيقه).
9 - پنير چدار را هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا آب شود.
10 - مخلوط پنير را بر روي مواد بريزيد و روي آن، خرده نان بپاشيد.
11 - ظرف را در فر قرار دهيد (۲۵ تا ۳۰ دقيقه).
12 - كاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه قبل از سرو، اجازه دهيد كمي سرد شود.