طرز تهيه كاسترول ژامبون

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كاسترول ژامبون

۲۲۰ بازديد

پخت كاسترول ژامبون, مواد لازم براي كاسترول ژامبون


كاسترول ژامبون غذايي است كه براحتي آماده مي‌شود و تا انتهاي پخت و تزئينش براي سرو حدوداً يك تا يك ساعت و ربع زمان مي‌برد. اين غذا يك وعده غذايي بسيار لذيذ است كه بخصوص در فصل زمستان بيشتر مي‌چسبد.

مواد لازم :

سيب زميني نگيني خرد شده ۲ پيمانه ۱۵۰ كالري
كرفس خرد شده ۲ ساقه ۳۰ كالري
هويج بزرگ حلقه ياخرد شده ۱ عدد ۳۰ كالري
آب ۳ پيمانه ۰ كالري
كره ۳ قاشق غذاخوري+۱/۴ پيمانه ۳۰۰ كالري
ژامبون خرد شده ۲ پيمانه ۶۰۰ كالري
فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوري ۵ كالري
پياز ريز شده ۲ قاشق چايخوري ۲ كالري
آرد ۳ قاشق غذاخوري ۴۰ كالري
شير ۱ پيمانه ۱۱۰ كالري
نمك ۱/۸ قاشق چايخوري ۰ كالري
فلفل سياه ۱/۸ قاشق چايخوري ۰ كالري
پنير چدار خرد شده ۱ پيمانه ۴۵۵ كالري
خرده نان خشك ۱/۲ پيمانه ۱۷۵ كالري


مجموع كالري: ۱۸۹۷


طرز تهيه :
1 - براي تهيه كاسترول ژامبون، ابتدا فر را روي دماي ۳۵۰ فار‌‌نهايت (۱۷۵ سانتيگراد) تنظيم كنيد.
2 - سيب زميني، كرفس و هويج را در يك قابلمه بزرگ بريزيد و بر روي آن آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.

3 - حرارت را تا حد متوسط كم كنيد، كمي كه بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقيقه) مواد را از آب خارج كنيد و به ظرف مخصوص فر منتقل كنيد.
4 - سه قاشق غذاخوري كره را در يك تابه بزرگ روي حرارت متوسط ​بريزيد تا آب شود.

5 - ژامبون، فلفل سبز و پياز را اضافه كنيد و روي حرارت كمي تفت دهيد تا زماني كه سبزيجات نرم شوند (حدود ۵ دقيقه).
6 - مخلوط ژامبون را با سيب زميني، كره و هويج مخلوط نماييد.

7 - باقيمانده كره (۱/۴ پيمانه) را در يك تابه بريزيد و آرد را در كره آب شده به آرامي ريخته و هم بزنيد تا صاف شود (حدود ۳ دقيقه).

8 - به تدريج شير را اضافه كنيد و با نمك و فلفل سياه مخلوط نموده، خوب هم بزنيد. مدام اين مخلوط را هم بزنيد تا به جوش آيد و كمي غليظ شود (حدود ۲ دقيقه).

9 - پنير چدار را هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا آب شود.
10 - مخلوط پنير را بر روي مواد بريزيد و روي آن، خرده نان بپاشيد.

11 - ظرف را در فر قرار دهيد (۲۵ تا ۳۰ دقيقه).
12 - كاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه قبل از سرو، اجازه دهيد كمي سرد شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد