طرز تهيه خورشت به

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه خورشت به

۲۴۱ بازديد

خورشت بِه خورش واقعا خوشمزه و لذيذ است و طعم بسيار خوشايند و ملسي دارد اين خورش به دليل وجود بِه بسيار پرخاصيت و مفيد است!

بِه را فقط به رنگ زرد روشن تهيه كنيد، زيرا نوع سبز آن مانند بسياري ديگر از ميوه ها نرسيده و خيلي سفت است. البته درصورتي كه در ميان به هاي خريداري شده، تعدادي سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دماي اتاق قرار دهيد تا رسيده شوند.

مواد لازم:

  • گوشت بي استخوان بيش از نيم كيلو
  • روغن 5 قاشق غذاخوري
  • به 1 كيلو
  • پياز به مقدار لازم
  • شكر 2 قاشق سوپخوري
  • آبليمو 1/2 فنجان
  • رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
  • زعفران آب گرفته 1 قاشق مرباخوري
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم
  • هويج 3 عدد(در صورت تمايل)

طرز تهيه خورشت بِه

طرز تهيه:


1. ابتدا گوشت را قيمه اي خرد مي كنيم و با پياز حلقه حلقه شده سرخ مي كنيم. سپس به مقدار كافي در قابلمه آب مي ريزيم و مي گذاريم بپزد.

2. سپس «به» را پوست مي كنيم و به قسمت هاي مساوي تقسيم مي كنيم، اگر دوست داشتيد خورشت شما هويج هم داشته باشد، هويج ها را خوب شسته و تكه تكه مي كنيم، به ياد داشته باشيد، «به» را هم بايد مانند سيب زميني خرد كرده و تفت دهيم، (كمي سرخ مي كنيم) و سپس داخل گوشت مي ريزيم.

3. پس از اين مرحله شكر (اگر دوست داشتيد)، آبليمو، رب گوجه فرنگي و زعفران را به همراه نمك، فلفل و ادويه به آن اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا ملايم بجوشد، بايد دقت كنيد خورش نبايد زياد جوش بخورد. كه «به» و هويج آن له شود، چرا كه شما قبلا «به» را تفت داده ايد.

4. خورشت زماني آماده است كه بوي آن در بيايد، اين خورش را، هم مي توانيد با نان ميل فرماييد هم با برنج.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد