يخ در بهشت

آموزش آشپز رايگان

يخ در بهشت

۴۹۷ بازديد

اين دسر در سال ١٧٦٨ ميلادي در شهري به نام اصفهان توسط شخصي ناشناس كشف شد كه اكنون در دنيا خواهان بسيار زيادي دارد كه آن را به نام فراپر يا فراپ ([[Frappe]]) ميشناسند.

يخ‌ در بهشت از انواع دسرهاي ايراني است كه در تهيه آن از آردبرنج استفاده مي‌شود. شكر، شير، هل و گلاب، مغز پسته كوبيده و زعفران ساييده مواد لازم براي تهيه آن است. البته اين يخ در بهشتي كه ما به شما آموزش ميدهيم با مواد لازم خيلي راحت تر و خيلي سريع تر آماده مي شود.

مواد لازم :


  • آب 1 پيمانه
  • اسانس ميوه 2 قاشق غذاخوري

يخ در بهشت

طرز تهيه:


1. آب را با شربت مورد نظرتان مخلوط كنيد و درظرف مناسب بريزيد و در فريزر قرار دهيد.

2. هر 20 دقيقه ظرف را از فريزر خارج كنيد و با همزن آن را خيلي خوب مخلوط كنيد، اين كار را 3 بار تكرار كنيد تا يخ در بهشت شما آماده شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد