ساقه هاي قارچ را جدا كنيد. سطح خارجي آنها را با روغن زيتون چرب كنيد. سپس آنها را ۵ دقيقه در فر بپزيد تا كمي نرم شوند.
تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
زمان پخت: ۱۵ دقيقه
مواد لازم:
روغن
۱۲ عدد قارچ تازه و بزرگ
۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون
يك عدد گوجهفرنگي بزرگ خرد شده
¼ پيمانه زيتون خرد شده
دو قاشق غذاخوري خرده هاي نان
دو قاشق غذاخوري پنير فتا
دو حبه سير رنده شده
نصف قاشق چايخوري پودر آويشن
۱/۸ قاشق چايخوري فلفل سياه
طرز تهيه:
۱. فر را با دماي ۴۲۵ درجه فارنهايت روشن كنيد.
۲.تابه مستطيلي را با روغن چرب كنيد و كنار بگذاريد.
۳. ساقه هاي قارچ را جدا كنيد. سطح خارجي آنها را با روغن زيتون چرب كنيد. سپس آنها را ۵ دقيقه در فر بپزيد تا كمي نرم شوند. سپس آنها را سروته روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا آب آنها گرفته شود.
۴.در يك كاسه گوجهفرنگي، زيتون، خرده هاي نان، پنير فتا، سير، نمك، فلفل سياه و آويشن را با يكديگر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
۵. از مخلوط آماده شده داخل شكم قارچ ها بريزيد. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا كاملا پخته شوند.