پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۶ بازديد
مواد لازم :
تخم مرغ | ۴ عدد |
كنسرو مخلوط سبزيجات شامل نخود فرنگي ، ذرت | يك ليوان |
هويج آب پز | يك چهارم ليوان |
گوجه فرنگي | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه اي | ۱ عدد متوسط |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
كره | ۲۵ گرم |
نمك ،فلفل و زردچوبه | مقداري |
طرز تهيه :
ابتدا گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده و با ذرت ، نخود و هويج مخلوط مي كنيم.
سپس تخم مرغها را در ظرفي شكسته و با نمك و فلفل و زردچوبه خوب بهم مي زنيم سپس كره را در ماهيتابه داغ مي كنيم و تخم مرغها را داخل ظرف ريخته و ميگذاريم با شعله ملايم بپزد طوري كه زير تخم مرغ ها كامل بگيرد ولي روي آنها تقريباً نيم بند شود.
سپس مواد را روي نصف تخم مرغها ريخته و نصف ديگر تخم مرغها با استفاده از كفگير روي مواد قرار مي دهيم و ميگذاريم با شعله بسيار ملايم سرخ شود. سپس به آرامي و با استفاده از ۲ كفگير برميگردانيم تا آن طرفش هم با شعله ملايم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش مي زنيم .