طرز تهيه املت روسي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه املت روسي

۲۰۶ بازديد

طرز پخت املت روسي,املت روسي


مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد
كنسرو مخلوط سبزيجات شامل نخود فرنگي ، ذرت يك ليوان
هويج آب پز يك چهارم ليوان
گوجه فرنگي ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه اي ۱ عدد متوسط
نمك و فلفل به مقدار لازم
كره ۲۵ گرم
نمك ،فلفل و زردچوبه مقداري


طرز تهيه :
ابتدا گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده و با ذرت ، نخود و هويج مخلوط مي كنيم.
سپس تخم مرغها را در ظرفي شكسته و با نمك و فلفل و زردچوبه خوب بهم مي زنيم سپس كره را در ماهيتابه داغ مي كنيم و تخم مرغها را داخل ظرف ريخته و ميگذاريم با شعله ملايم بپزد طوري كه زير تخم مرغ ها كامل بگيرد ولي روي آنها تقريباً نيم بند شود.

سپس مواد را روي نصف تخم مرغها ريخته و نصف ديگر تخم مرغها با استفاده از كفگير روي مواد قرار مي دهيم و ميگذاريم با شعله بسيار ملايم سرخ شود. سپس به آرامي و با استفاده از ۲ كفگير برميگردانيم تا آن طرفش هم با شعله ملايم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش مي زنيم .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد