نصف روغن را در قابلمه بريزيد و تكه هاي متوسط گوشت را تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
مواد لازم:
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
گوشت شانه بره بدون استخوان: ۶۰۰گرم
پياز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
سير له شده: ۳ حبه
پودر زنجبيل: يك قاشق مرباخوري
چوب دارچين: ۲ عدد
نمك و فلفل: به ميزان كافي
هل سبز: ۴ عدد
پودر كاري: ۱ تا ۲ قاشق مرباخوري
آب گوشت: نيم ليتر
گوجه فرنگي خرد شده: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي: ۶ قاشق غذاخوري
شكر: يك قاشق مرباخوري
سيب زميني پوست كنده و نصف شده: ۴ عدد
گشنيز تازه: به اندازه كافي
طرز تهيه:
نصف روغن را در قابلمه بريزيد و تكه هاي متوسط گوشت را تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. گوشت هاي سرخ شده را از قابلمه در بياوريد و كنار بگذاريد و بقيه روغن را به قابلمه اضافه كنيد.
پياز را در روغن سرخ كنيد تا نرم و طلايي رنگ شود.
در اين مرحله، سير، زنجبيل، دارچين، نمك و فلفل، پودر كاري و هل را اضافه كنيد و به مدت يك تا ۲ دقيقه تفت دهيد. سپس تكه هاي گوشت را اضافه كنيد.
گوجه فرنگي، رب گوجه، شكر، سيب زميني و آب گوشت را اضافه كنيد و به جوش بياوريد.
پس از به جوش آمدن، حرارت را كم كنيد و بگذاريد خورشت به آرامي بپزد تا گوشت نرم شود.
گشنيز خرد شده را روي خورشت بريزيد و با برنج يا نان سرو كنيد.