خوراك گوشت بره

آموزش آشپز رايگان

خوراك گوشت بره

۲۲۶ بازديد

خوراك گوشت بره

نصف روغن را در قابلمه بريزيد و تكه هاي متوسط گوشت را تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.

مواد لازم:

روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري

گوشت شانه بره بدون استخوان: ۶۰۰گرم

پياز خرد شده: ۲ عدد بزرگ

سير له شده: ۳ حبه

پودر زنجبيل: يك قاشق مرباخوري

چوب دارچين: ۲ عدد

نمك و فلفل: به ميزان كافي

هل سبز: ۴ عدد

پودر كاري: ۱ تا ۲ قاشق مرباخوري

آب گوشت: نيم ليتر

گوجه فرنگي خرد شده: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگي: ۶ قاشق غذاخوري

شكر: يك قاشق مرباخوري

سيب زميني پوست كنده و نصف شده: ۴ عدد

گشنيز تازه: به اندازه كافي

طرز تهيه:

نصف روغن را در قابلمه بريزيد و تكه هاي متوسط گوشت را تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. گوشت هاي سرخ شده را از قابلمه در بياوريد و كنار بگذاريد و بقيه روغن را به قابلمه اضافه كنيد.

پياز را در روغن سرخ كنيد تا نرم و طلايي رنگ شود.

در اين مرحله، سير، زنجبيل، دارچين، نمك و فلفل، پودر كاري و هل را اضافه كنيد و به مدت يك تا ۲ دقيقه تفت دهيد. سپس تكه هاي گوشت را اضافه كنيد.

گوجه فرنگي، رب گوجه، شكر، سيب زميني و آب گوشت را اضافه كنيد و به جوش بياوريد.

پس از به جوش آمدن، حرارت را كم كنيد و بگذاريد خورشت به آرامي بپزد تا گوشت نرم شود.

گشنيز خرد شده را روي خورشت بريزيد و با برنج يا نان سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد