كلوچه ميكري غذايي (پيراشكي در ساندويچ ساز)

۱۹۳ بازديد

نحوه پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در ساندويچ ساز


مواد لازم مياني:

گوشت چرخ كرده 200 گرم
پياز 1 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
رب 1 قاشق غذا خوري


مواد لازم براي خمير:

تخم مرغ 2 عدد
روغن نصف پيمانه
ماست نصف پيمانه
بكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
آرد 1 پيمانه
نمك نصف قاشق مربا خوري

طرز تهيه :
اول پياز را تفت مي دهيم و گوشت چرخ كرده ، نمك، فلفل و رب را اضافه مي كنيم مثل مواد داخل ماكاروني.
طرز تهيه خمير :
تخم مرغ و روغن را خوب مي زنيم تا خوب مخلوط بشوند .ماست و بكينگ پودر را اضافه مي كنيم ، بعد هم آرد را كم كم اضافه مي كنيم.

وقتي خمير آماده شد ، مي گذاريم ساندويچ سازمان گرم شود آن وقت يك قاشق در هر قسمت مي ريزيم روي آن مواد مياني و روي آن دوباره خمير مي ريزيم .

در ساندويچ ساز را مي بنديم آن وقت مي شود تصوير زير !!!

نحوه پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در ساندويچ ساز

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد