پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۹ بازديد
اين ساندويچ بسيار سريع حاضر ميشود و جزو دستهٔ خوراكيهايي به شمار ميآيد كه هم ميتوان به عنوان غذا در وعدههايي چون ناهار خورد و هم به عنوان ميان وعده و اسنك آن را ميل كرد.
مواد لازم براي ۴ نفر :
سس مايونز | ¼ پيمانه |
برگ اسفناج | دو پيمانه |
سير رنده شده | يك قاشق چايخوري |
نمك | ¼ قاشق چايخوري |
فلفل | ¼ قاشق چايخوري |
نان تست | ۸ عدد |
روغن زيتون | دو قاشق غذاخوري |
پنير بز، نرم شده | ۱۱۰ گرم |
كدو سبز كوچك | يك عدد |
گوجه فرنگي خرد شده | يك عدد |
طرز تهيه :
در مخلوط كن سس مايونز، يك پيمانه برگهاي اسفناج، سير و نمك، فلفل سياه را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
يك طرف نانها را روغن زيتون بزنيد. روي نانها پنير بگذاريد، يك لايه كدو، گوجهفرنگي و اسفناج را روي نانها بگذاريد. روي آنها مايونز بريزيد و يك لايه ديگر نان قرار دهيد.
ساندويچها را در تابه گرم به مدت ۶ تا ۸ دقيقه سرخ كنيد تا طلايي و برشته شوند.
ارزش غذايي :
كالري : ۳۶۹
چربي : ۲۲ گرم
كلسترول : ۱۵ ميليگرم
كربوهيدرات : ۳۲ گرم
فيبر : ۳ گرم
پروتئين : ۱۰ گرم
سديم : ۶۳۶ ميليگرم
پتاسيم : ۲۴۹ ميليگرم
كلسيم : ۱۰۱ ميليگرم
آهن : ۳ ميليگرم