ترافل تمشك و توت فرنگي ، ترافل خوش طعم ميوه هاي تابستاني
با ميوه هاي تابستاني يك ترافل تابستاني خوش طعم درست كنيد.
آشنايي با درست كردن يك دسر زيبا و خوشمزه ، اين دسر را براي مهماني ها تهيه كنيد و از طعم آن لذت ببريد.
مواد لازم براي ترافل ميوه هاي تابستاني :
توت فرنگي يخ زده | 400 گرم |
پودر قند | 120 گرم |
آب | 4 قاشق غذا خوري |
پوست رنده شده ليمو | يك عدد |
براي لايه اصلي ترافل ميوه هاي تابستاني :
پنير خامه ايي | 500 گرم |
ماست توت فرنگي | يك ليتر |
شيريني تر رولت | به مقدار لازم |
كاستارد آماده | يك ليتر |
تمشك | 250 گرم |
توت فرنگي تازه | 250 گرم |
برگ نعنا | براي تزيين |
طرز تهيه ترافل ميوه هاي تابستاني :
ابتدا بايد سس دسر را آماده كنيم. براي تهيه سس ، توت فرنگي هاي يخ زده را در يك قابلمه كوچك قرار دهيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا كمي نرم شود.
سپس با يك قاشق يا چنگال توت فرنگي هاي نرم شده را له كنيد. رنده پوست ليمو ترش، شكر و آب را اضافه كنيد و 5 دقيقه بپزيد تا سس غليظ شود. سپس سس را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
پنير خامه ايي را بزنيد تا نرم شود. سپس ماست ميوه ايي را اضافه كنيد و در مخلوط كن بريزيد تا به خوبي مخلوط شود.
ظرف سرو را برداريد. كف ظرف را با رولت بپوشانيد. روي رولت كمي پودر قند بپاشيد. كاستارد را روي آن قرار دهيد. تركيب ماست و پنير خامه ايي را روي آن بريزيد.
از سس آماده شده روي تركيب ماست و پنير بريزيد. يك لايه تمشك و يك لايه توت فرنگي را به ترتيب روي لايه هاي قبلي قرار دهيد.
حالا دو مرتبه ، ترتيب لايه ها را از ابتدا تا انتها تكرار كنيد. لايه آخر كه سطح ظرف را تشكيل مي دهد با سس بپوشانيد و روي آن برگ تازه نعناع قرار دهيد.
اين دسر را بايد سرد سرو كنيد ، به همين دليل دسر را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد و سپس سرو كنيد.