طرز تهيه املت گوجه كبابي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه املت گوجه كبابي

۱۶۶ بازديد

پخت املت گوجه, درست كردن املت گوجه كبابي

با تهيه املت همگان آشنايند. كبابي كردن گوجه هم به مهارت خاصي نياز ندارد. تركيب تخم مرغ و گوجه كبابي، غذايي پيش رويتان مي‌گذارد كه هم آسان تهيه مي‌شود هم سريع. مقادير موادش هم به خودتان بستگي دارد.

مواد لازم :

گوجه فرنگي
تخم مرغ
نمك
فلفل
روغن زيتون


طرز تهيه :
سر گوجه فرنگي‌ها را جدا كنيد و درون گوجه‌ها را خالي كنيد اما تا حدي كه تخم‌هاي گوجه فرنگي خارج شود و گوشت ان باقي بماند.
درون گوجه‌ها نمك و فلفل بپاشيد، كف سيني فر را چرب كنيد سپس گوجه‌ها را كف ان بچينيد و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشكنيد.

سيني را درون فر قرار دهيد و اجازه دهيد با حرارت فر گوجه‌ها كبابي و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از اماده شدن سيني را از فر خارج كنيد و مقداري روغن زيتون يا كره روي تخم‌ها بريزيد و بهمراه نان سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد