پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۶۶ بازديد
با تهيه املت همگان آشنايند. كبابي كردن گوجه هم به مهارت خاصي نياز ندارد. تركيب تخم مرغ و گوجه كبابي، غذايي پيش رويتان ميگذارد كه هم آسان تهيه ميشود هم سريع. مقادير موادش هم به خودتان بستگي دارد.
مواد لازم :
گوجه فرنگي |
تخم مرغ |
نمك |
فلفل |
روغن زيتون |
طرز تهيه :
سر گوجه فرنگيها را جدا كنيد و درون گوجهها را خالي كنيد اما تا حدي كه تخمهاي گوجه فرنگي خارج شود و گوشت ان باقي بماند.
درون گوجهها نمك و فلفل بپاشيد، كف سيني فر را چرب كنيد سپس گوجهها را كف ان بچينيد و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشكنيد.
سيني را درون فر قرار دهيد و اجازه دهيد با حرارت فر گوجهها كبابي و نرم شوند و تخم مرغها بپزند، پس از اماده شدن سيني را از فر خارج كنيد و مقداري روغن زيتون يا كره روي تخمها بريزيد و بهمراه نان سرو كنيد.