طرز تهيه كرپ

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كرپ

۱۶۹ بازديد

طرز تهيه كرپ,نحوه پخت كرپ


مواد لازم : براي 16 تا 18 عدد كرپ

شير 1 ليوان
آرد سفيد نرم يك ليوان 125 گرم
تخم مرغ 5 عدد
روغن مايع 4 تا 5 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم


آرد سفيد نرم (اهالي چين و ژاپن غالبا كرپ را با آرد برنج نرم تهيه مي كنند)


طرز تهيه :
كرپ در حقيقت نوعي نان نازك است كه در تابه كوچك روي حرارت ملايم تهيه مي شود و مواد مختلفي از قبيل گوشت، پنير ، سبزي و مربا ميان آن گذاشته ، پس از پيچيدن مصرف مي گردد . كرپ را مي توان قبلا تهيه كرده ، چند روز در يخچال نگهداري نمود.

مسئله مهم در تهيه كرپ نازكي و ظرافت آن است.

تمام مواد را مخلوط كرده ، خوب هم مي زنيم تا مايه اي كاملا صاف و بدون گلوله بدست آيد. در صورتي كه به آساني آرد در مايه حل نشد ، آن را از صافي رد مي كنيم. تابه كوچك دسته داري را كه بهتر است از جنس تفلون باشد ، كمي چرب كرده روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوري از مايه ميان تابه مي ريزيم و تابه را مي غلطانيم تا سطح تابه از مايه پوشيده شود.

تابه را دوباره روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كرپ كمي برشته شود و آن را در سيني بر مي گردانيم و به همين ترتيب تمام كرپ ها را آماده مي كنيم . بايد توجه داشت كرپ ها حتي المقدور نازك تهيه شوند.

اگر از مايه مقدار بيشتري در تابه بريزيم ، كرپ ها ضخيم مي شوند و لطف خود را از دست مي دهند. اين نكته قابل توجه است كه مواد لازم را بايد در قسمت برشته كرپ ريخته و بعد آن را لوله كرد و بعد سرخ نمود . مگر كرپ هايي كه در آنها مربا و خامه ريخته مي شود . در اين صورت بايد دو طرف كرپ را برشته كرد كه بعد از ريختن مواد داخل كرپ احتياجي به سرخ كردن طرف ديگر نداشته باشيم.***

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد