مواد لازم : براي 16 تا 18 عدد كرپ
شير | 1 ليوان |
آرد سفيد نرم | يك ليوان 125 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
روغن مايع | 4 تا 5 قاشق سوپخوري |
نمك | به مقدار لازم |
آرد سفيد نرم (اهالي چين و ژاپن غالبا كرپ را با آرد برنج نرم تهيه مي كنند)
طرز تهيه :
كرپ در حقيقت نوعي نان نازك است كه در تابه كوچك روي حرارت ملايم تهيه مي شود و مواد مختلفي از قبيل گوشت، پنير ، سبزي و مربا ميان آن گذاشته ، پس از پيچيدن مصرف مي گردد . كرپ را مي توان قبلا تهيه كرده ، چند روز در يخچال نگهداري نمود.
مسئله مهم در تهيه كرپ نازكي و ظرافت آن است.
تمام مواد را مخلوط كرده ، خوب هم مي زنيم تا مايه اي كاملا صاف و بدون گلوله بدست آيد. در صورتي كه به آساني آرد در مايه حل نشد ، آن را از صافي رد مي كنيم. تابه كوچك دسته داري را كه بهتر است از جنس تفلون باشد ، كمي چرب كرده روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوري از مايه ميان تابه مي ريزيم و تابه را مي غلطانيم تا سطح تابه از مايه پوشيده شود.
تابه را دوباره روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كرپ كمي برشته شود و آن را در سيني بر مي گردانيم و به همين ترتيب تمام كرپ ها را آماده مي كنيم . بايد توجه داشت كرپ ها حتي المقدور نازك تهيه شوند.
اگر از مايه مقدار بيشتري در تابه بريزيم ، كرپ ها ضخيم مي شوند و لطف خود را از دست مي دهند. اين نكته قابل توجه است كه مواد لازم را بايد در قسمت برشته كرپ ريخته و بعد آن را لوله كرد و بعد سرخ نمود . مگر كرپ هايي كه در آنها مربا و خامه ريخته مي شود . در اين صورت بايد دو طرف كرپ را برشته كرد كه بعد از ريختن مواد داخل كرپ احتياجي به سرخ كردن طرف ديگر نداشته باشيم.***