نان اسفناج

آموزش آشپز رايگان

نان اسفناج

۱۶۴ بازديد

نان اسفناج

نان اسفناج

آرد، اسفناج، زيره، ماست، نمك، زردچوبه، فلفل سبز و يك قاشق غذاخوري روغن را با هم مخلوط كنيد.

مواد لازم:

آرد گندم: ۲ پيمانه

اسفناج ريز خرد شده: يك پيمانه

نمك: به ميزان كافي

زيره سياه: يك قاشق مرباخوري

فلفل سبز ريز خرد شده: ۲ عدد

پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوري

ماست: ۳ قاشق غذاخوري

روغن: يك قاشق غذاخوري

روغن به ميزان كافي براي سرخ كردن

طرز تهيه:

آرد، اسفناج، زيره، ماست، نمك، زردچوبه، فلفل سبز و يك قاشق غذاخوري روغن را با هم مخلوط كنيد.

مواد را به صورت خمير در بياوريد. اگر نياز بود كمي آب به آن اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند.

خمير را به ۶ تا ۷ قسمت تقسيم كنيد و هر كدام را به صورت توپ در بياوريد و با وردنه باز كنيد.

ماهيتابه مناسب را روي حرارت ملايم قرار دهيد و پس از كمي گرم شدن ماهيتابه، نان را روي آن قرار دهيد. بگذاريد هر دو طرف بپزد، سپس به هر ۲ طرف كمي روغن بماليد و بگذاريد هر دو طرف طلايي شود.

اين كار را با تمامي خمير انجام دهيد و با خورشت يا ماست سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد