
آرد، اسفناج، زيره، ماست، نمك، زردچوبه، فلفل سبز و يك قاشق غذاخوري روغن را با هم مخلوط كنيد.
مواد لازم:
آرد گندم: ۲ پيمانه
اسفناج ريز خرد شده: يك پيمانه
نمك: به ميزان كافي
زيره سياه: يك قاشق مرباخوري
فلفل سبز ريز خرد شده: ۲ عدد
پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوري
ماست: ۳ قاشق غذاخوري
روغن: يك قاشق غذاخوري
روغن به ميزان كافي براي سرخ كردن
طرز تهيه:
آرد، اسفناج، زيره، ماست، نمك، زردچوبه، فلفل سبز و يك قاشق غذاخوري روغن را با هم مخلوط كنيد.
مواد را به صورت خمير در بياوريد. اگر نياز بود كمي آب به آن اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند.
خمير را به ۶ تا ۷ قسمت تقسيم كنيد و هر كدام را به صورت توپ در بياوريد و با وردنه باز كنيد.
ماهيتابه مناسب را روي حرارت ملايم قرار دهيد و پس از كمي گرم شدن ماهيتابه، نان را روي آن قرار دهيد. بگذاريد هر دو طرف بپزد، سپس به هر ۲ طرف كمي روغن بماليد و بگذاريد هر دو طرف طلايي شود.
اين كار را با تمامي خمير انجام دهيد و با خورشت يا ماست سرو كنيد.