استيك با بروكسل خرد كرده

آموزش آشپز رايگان

استيك با بروكسل خرد كرده

۱۷۲ بازديد

استيك با بروكسل خرد كرده

استيك با بروكسل خرد كرده

سيب‌زميني ها را پوست بگيريد و به مدت ۱۰ دقيقه آب‌پز كنيد. در دقيقه آخر، كلم هاي بروكسل را به آنها اضافه كنيد تا رنگشان روشن شود.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهيه و پخت: ۳۰ دقيقه

• مواد لازم

۴۵۰ گرم سيب‌زميني پوست كنده و خرد شده

۲۲۵ گرم كلم بروكسل، چهارقاچ شده

دو عدد استيك (هركدام حدود ۳۵۰ گرم)

يك قاشق غذاخوري سركه بالزاميك

¼ پيمانه روغن زيتون

دو قاشق چايخوري نمك

۱ ¼ قاشق چايخوري فلفل

دو پيمانه پياز قرمز خرد شده

¼ پيمانه آب گوشت

دو حبه سير رنده شده

دو قاشق چايخوري رزماري تازه

• طرز تهيه

۱. سيب‌زميني ها را پوست بگيريد و به مدت ۱۰ دقيقه آب‌پز كنيد. در دقيقه آخر، كلم هاي بروكسل را به آنها اضافه كنيد تا رنگشان روشن شود. سپس آبكش كنيد.

۲. استيك ها را به همراه يك قاشق چايخوري روغن و يك قاشق چايخوري نمك و فلفل سياه درون تابه و روي حرارت ملايم تفت دهيد. براي اينكه استيك ها نيم‌پز شوند، حدود ۸ دقيقه كافي است.

۳. ۳ قاشق غذاخوري روغن زيتون باقي مانده را درون تابه بريزيد و با حرارت ملايم گرم كنيد. پيازها را اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه تفت دهيد تا نرم و طلايي شوند. سيب‌زميني و بروكسل را اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي شوند. حدود ۴ دقيقه كافي است. آب گوشت را اضافه كنيد. سير، رزماري و يك قاشق چايخوري باقي مانده نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد.

۴. آنها را به همراه استيك ها سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد