هويج و لوبيا سبز را جداگانه در قابلمه هايي به مدت ۲ تا ۳ دقيقه آب پز كنيد تا نرم شوند.
مواد لازم:
نصف يك هويج بزرگ (۱۰۰ گرم)، خرد شده از طول
۱۰۰ گرم لوبياسبز، پاك شده
۵ عدد قارچ
۴۰۰ گرم فيله گوشت
۲ قاشق چايخوري روغن نباتي يا كانولا
۲ قاشق غذاخوري سس سويا
دستور تهيه:
هويج و لوبيا سبز را جداگانه در قابلمه هايي به مدت ۲ تا ۳ دقيقه آب پز كنيد تا نرم شوند. سپس زير آب سرد بگيريد و آبكشي كنيد. ۳ يا ۴ تكه فيله باريك را بين دو كيسه پلاستيكي كنار هم بگذاريد بطوريكه يك سانتيمتر همپوشاني داشته باشند. نمك بزنيد و خوب با گوشت كوب بكوبيد. سپس هويج، لوبياسبز و قارچ را كنار هم بطور افقي روي فيله بگذاريد و شروع به پيچيدن كنيد. براي بقيه فيله و سبزيجات همين كار را تكرار كنيد. رول ها را نيم ساعت تا ۴ ساعت در يخچال بگذاريد بمانند.
روغن را در ماهيتابه بزرگي روي شعله بالا داغ كنيد و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جاي آنها را سرخ كنيد تا قهوه اي شوند. سس سويا را داخل آن ريخته و در ماهيتابه را بگذاريد تا ۵ دقيقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربياوريد و بگذاريد سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن كاهش يابد و غليظ شود. هر رول را به چهار تكه برش بزنيد و به صورت عمودي روي بشقاب سرو كنيد و روي آن سس بچكانيد.