طرز تهيه دمي بلغور

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه دمي بلغور

۱۶۰ بازديد

نحوه پخت دمي بلغور,مواد لازم براي دمي بلغور


مواد لازم :

برنج خيس كرده دو پيمانه
بلغور گندم يك پيمانه
پياز داغ دو قاشق سوپخوري
آب، روغن به ميزان لازم
نمك و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه :
ابتدا در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و بلغور را در آن حرارت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. بلغور تفت داده شده را كنار مي‌گذاريم بعد پياز داغ را آماده كرده، به آن زردچوبه و نمك اضافه مي‌كنيم و در حدود 5/4 پيمانه آب به آن اضافه مي‌كنيم وقتي كه آب‌جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه مي‌كنيم و مانند دمي‌‌هاي معمولي مي‌گذاريم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمي را دم كنيد پس از 40 دقيقه غذا حاضر است كه با ترشي بسيار خوشمزه مي‌شود.***

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد