طرز تهيه دمي گوجه فرنگي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه دمي گوجه فرنگي

۱۵۶ بازديد

طرز تهيه دمي گوجه فرنگيدمي گوجه از آن غذاهاي بسيار متداول در خانه هاي ايراني است خوردن اين غذا در همه مناطق كشور متداول است و متعلق به منطقه خاصي نيست.اين غذا جزو غذاهاي بيشتر تابستاني است.

آماده سازي: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت

مواد اوليه :

براي ۳ نفر

گوجه فرنگي: ۵ عدد

برنج: ۲ ليوان

پياز: ۱ عدد

سيب زميني: ۱ عدد

زعفران: يك چهارم قاشق چايخوري (ساييده شده)

نمك به ميزان لازم

فلفل سياه به ميزان لازم

روغن نصف استكان

طرز تهيه:

ابتدا گوجه ها را شسته و رنده كنيد و يا در مخلوط كن پوره كنيد.برنج را با دو ليوان آب و گوجه فرنگي پوره شده و نمك بگذاريد دو ساعت بماند.در ظرف مناسب پيازداغ كنيد و زعفران آبكرده را در آن بريزيد و آن را به برنج اضافه كنيد .برنج را با همان آب اضافه شده روي شعله بگذاريد و سيب زميني هاي نگيني شده را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب براي دم كشيدن باقي بماند.برنج را دم بيندازيد و اجازه دهيد آماده شود.

نكات

۱) اضافه كردن يك عدد ليمو عماني به غذاي در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج كمك زيادي ميكند.

۲) اگر غذا به اندازه كافي رنگ ندارد يك قاشق رب گوجه فرنگي به غذا اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد