فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
مواد لازم:
كره نرم: ۵قاشق غذاخوري
شكر: يك و نيم پيمانه(بر حسب ميزان ترشي ليمو مي توانيد زياد يا كم كنيد)
پوست ليمو: يك يا ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۳عدد
آرد: ۵ قاشق غذاخوري
خامه: يك پيمانه
آب ليمو: ۶قاشق غذاخوري
پودر قند براي روي دسر(به دلخواه)
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
ظرف مناسبي را كمي چرب كنيد و كنار بگذاريد.
در ظرفي كره، شكر و پوست ليمو را هم بزنيد تا نرم و سبك شود.
تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد و زرده ها را يكي يكي اضافه كنيد و هم بزنيد.
آرد و خامه را به مواد اضافه كنيد، سپس آب ليمو را اضافه كنيد و هم بزنيد تا مايه اي نرم به دست بيايد.
در ظرف ديگري، سفيده را هم بزنيد تا فرم بگيرد، سپس به آرامي به مواد ديگر اضافه كنيد(بيش از حد هم نزنيد.)
ظرف را در يك ظرف حاوي آب قرار دهيد به طوري كه تا نصف ظرف اصلي در آب باشد.
پودينگ را به مدت ۵۰ دقيقه در فر قرار دهيد. دسر پس از پخت كمي شل خواهد شد.
روي آن پودر قند بپاشيد و سرو كنيد.
مي توان به جاي ليمو از مركبات ديگر نيز استفاده كرد.