بيف رول ژاپني

آموزش آشپز رايگان

بيف رول ژاپني

۲۱۳ بازديد

بيف رول ژاپني

>
يك قابلمه آب را بگذاريد روي شعله بالا بجوشد. در اين حين گوشت ها را از عرض نصف كنيد.

• مواد لازم:

۶ برش گوشت استيك

۱۲ شاخه مارچوبه

۱۲ عدد پياز

۱ عدد هويج

ربع فنجان سس سويا

۲ قاشق غذاخوري شكر

۲ قاشق غذاخوري روغن نباتي

۴۰ گرم كره

۱۰۰ گرم قارچ ريز، خرد شده

پلو براي سرو كنار بيف رول

• دستور تهيه:

يك قابلمه آب را بگذاريد روي شعله بالا بجوشد. در اين حين گوشت ها را از عرض نصف كنيد. هر نيمه را بين دو كيسه پلاستيكي بگذاريد و با گوشت كوب بكوبيد يا با وردنه آنقدر فشار دهيد تا ضخامت گوشت ۴ ميليمتر شود. اين كار را براي بقيه تكه هاي گوشت تكرار كنيد.

مارچوبه و پياز را خرد كنيد و به حالت نوارهاي باريك به طول ۸ سانت درآوريد. هويج را هم به همين شكل از طول ببريد. مارچوبه و هويج را ۳۰ ثانيه در آب جوش فرو كنيد. سپس پيازها را اضافه كنيد و ۳۰ ثانيه در آب جوش فرو كنيد. آب آنها را بگيريد و در آب يخ بيندازيد و دوباره آب آنها را بگيريد. روي دستمالي بگذاريد تا آب آنها كشيده شود.

براي پيچيدن بيف رول ها، يك تكه بيف را روي سطح صافي بگذاريد. يك تكه مارچوبه، يك تكه هويج و يك تكه پياز روي بيف بگذاريد و آن را محكم بپيچيد و با خلال دندان محكم كنيد تا باز نشود. اين كار را براي بقيه سبزيجات و بيف ها تكرار كنيد.

سس سويا و شكر را در كاسه اي مخلوط كنيد. بيف رول ها را به آن آغشته كنيد. ۱ قاشق غذاخوري روغن در ماهيتابه بريزيد و آن را روي شعله متوسط داغ كنيد. حالا رول ها را يكي يكي اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه همه جاي آنها را تفت دهيد تا قهوه اي شوند و كمي بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل كنيد و روي آنها را بكشيد تا گرم بمانند. براي همه رول ها اين كار را تكرار كنيد.

ماهيتابه را تميز كنيد و آن را روي شعله گذاشته و كره را اضافه كنيد تا آب شود. قارچ هاي خرد شده را اضافه كنيد و حدود ۳ دقيقه تفت دهيد تا قهوه اي شوند. بقيه مخلوط سس سويا را به آن اضافه كنيد و نيمجوش كنيد. سپس از روي شعله برداريد.

بيف رول ها را در كاسه هاي موردنظر تقسيم كنيد و روي آنها سس قارچ بچكانيد و در كنار پلو سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد