شير نارگيل را در يك قابلمه متوسط بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد.
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
۵۰۰ ميلي ليتر شير نارگيل
۲۰۰ گرم سينه مرغ خرد شده
نصف يك عدد گوجه فرنگي خرد شده
نصف يك عدد پياز خرد شده
دو پيمانه قارچ خرد شده
يك تا ۲ عدد فلفل چيلي خرد شده
يك تكه كوچك گالنگال (ريشه گياهي از خانواده زنجبيل)
يك عدد ليموترش
يك قاشق غذاخوري سس ماهي
يك قاشق چايخوري شكر
يك عدد پيازچه خرد شده
يك قاشق چايخوري برگ گشنيز
يك عدد برگ ليمو
طرز تهيه:
۱. شير نارگيل را در يك قابلمه متوسط بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد.
۲. شعله را كم كنيد و گالنگال، چيلي و برگ ليمو را اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه به حالت نيمجوش روي شعله باشد.
۳. مرغ هاي پخته و خرد شده را اضافه كنيد. سس ماهي، شكر و آب ليموترش را اضافه كنيد. در اين مرحله مي توانيد حرارت را زياد كنيد و در صورت تمايل كمي آب مرغ به آن اضافه كنيد. آن را به مدت ۵ دقيقه بجوشانيد.
۴. پياز، گوجه فرنگي و قارچ ها را به سوپ اضافه كنيد و حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه ديگر بپزيد.
۵. از روي حرارت برداريد. پيازچه و گشنيز را اضافه كنيد و هم بزنيد.
۶. سپس آن را با برنج دمكشيده سرو كنيد.