درست كردن پاپ كرن كره اي در خانه
پاپ كرن ( ذرت بو داده) يكي از بهترين خوردني ها براي سرگرم كردن بچه ها و البته جمع هاي دوستانه در اين روزهاي بلند تابستاني است.
آماده سازي و پخت پاپ كرن كره اي : 20 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه پاپ كرن كره اي براي 2 نفر :
ذرت | براي هر نفر تقريبا 1 مشت دانه شده |
نمك | به ميزان لازم |
كره | 1 قاشق مربا خوري سر خالي |
روغن | 1 قاشق مربا خوري سر خالي |
فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه پاپ كرن كره اي :
براي اين كار به يك قابلمه بزرگ در دار احتياج داريم .
روغن و كره را با هم داخل قابلمه ريخته و روي حرارت مي گذاريم كه كمي گرم شود (در حدي كه كره آب شود) بعد دانه ذرت را به اندازه اي كه كف ظرفمان را كامل بپوشاند مي ريزيم و در آن را مي بنديم.
شعله را چند ثانيه زياد و بعد از آن كم مي كنيم. بعد از حدود يك دقيقه ذرت ها با صدا شكفته شده و به در ظرف مي خورند. هر چند لحظه يك بار در قابلمه را سفت نگه داشته و ظرف را تكان بدهيد كه ذرت ها نسوزند.
وقتي اين صدا تمام شد. زير ظرف را خاموش كنيد و بعد از حدود يك دقيقه در ظرف را باز كنيد و نمك و فلفل يا آويشن به ميزان دلخواه اضافه كنيد ( اول مطمئن شويد كه ديگر ذرتي نمانده كه شكفته شود بعد در ظرف را باز كنيد).
نكته مهم: گاهي افراد فكر مي كنند مثلا اگر جاي روغن فقط از كره بريزند، بهتر نمي شود؟ اما جواب اينكه كه اگر فقط كره استفاده كنيم سريع مي سوزد و ذرت ها سياه مي شوند.
* اگر اسپري هم داشته باشيد مي توانيد سركه را با استفاده از اسپري تا زماني كه ذرت هاي شكفته داغ هستند روي آن بپاشيد و مي شود سركه نمكي.