شيريني پنيري خامه‌اي توت فرنگي

۱۶۷ بازديد

شيريني پنيري خامه‌اي,مواد لازم براي نان شيريني

نحوه درست كردن شيريني پنيري خامه‌اي توت فرنگي


روشي ساده جهت تهيه ي شيريني لذيذ خامه اي و توت فرنگي در خانه.

زمان آماده شدن: 30 دقيقه
زمان پخت: 11 دقيقه
زمان كلي : 2 ساعت و 15 دقيقه
تعداد شيريني در پايان كار: 26 تا 30 شيريني

مواد لازم براي نان شيريني :

پنير خامه‌اي، نرم شده 1 بسته (تقريباً 227 گرمي)
كره نرم شده 2 تكه (16 قاشق غذاخوري)
آرد همه منظوره دو فنجان
شكر قنادي براي پاشيدن روي شيريني
نمك 1.2 قاشق چاي‌خوري


مواد لازم براي داخل شيريني :

پنير خامه‌اي، نرم شده 1 بسته (تقريباً 227 گرمي)
* شكر قنادي 1.2 فنجان
عصاره‌ي خالص وانيل 1 قاشق چايخوري
مرباي توت فرنگي به مقدار لازم


* 1.2 فنجان شكر قنادي و يا به اندازه دلخواه (اگر شيرين‌تر ترجيح مي‌دهيد مقدار بيشتري اضافه كنيد)


طرز تهيه :
در يك كاسه مناسب، پنير خامه‌اي و كره را تا زماني كه نرم، روشن و پف كرده شوند هم بزنيد.
آرد و نمك را به آن افزوده و تا زماني كه كاملاً تركيب شوند هم بزنيد.

به آرامي روي تخته‌اي كه قرار است خمير را بر روي آن شكل دهيد شكر قنادي بپاشيد.
خمير را به اين تخته منتقل كرده و به آن شكل توپ بدهيد.

سپس خمير را به 4 گلوله كوچك تقسيم كنيد. هر كدام از گلوله‌ها را صاف‌كرده و روي هر خمير شيريني را با نوار پلاستيكي بپوشانيد.
براي 30 دقيقه خمير را داخل يخچال بگذاريد.

در همين حين، با تركيب پنير خامه‌اي، شكر قنادي و وانيل در كاسه‌‌اي ديگر، ماده‌اي كه براي پر كردن داخل شيريني است را آماده كنيد.
تا زماني كه اين مواد حالت خامه‌اي و نرم بگيرد هم بزنيد. سپس آن را كنار بگذاريد.

روي تخته‌اي كه قرار است شيريني‌ها را بر روي آن آماده كنيد آرد بپاشيد.
خمير را از يخچال خارج كرده و بگذاريد براي 5 دقيقه بماند.

هر گلوله خميري را تا ضخامت 3.5 سانتي‌متر صاف كنيد.
سپس آن‌ها را به شكل مربع‌هاي 3 در 3 ببريد.

مركز هر مربع را با 1.2 قاشق چاي‌خوري از تركيب پنير خامه‌اي و 1.2 قاشق چاي‌خوري مرباي توت‌فرنگي پر كنيد. براي داشتن ظاهر زيباتر، از يك قيف شيريني‌پزي استفاده كنيد. شما مي‌توانيد محتواي داخل شيريني را به صورت لايه‌اي (يك لايه روي لايه‌ي ديگر) بريزيد.

لبه‌هاي مخالف خمير را به مركز آورده و روي ماده‌ي داخل شيريني قرار دهيد. درزها را به هم وصل كنيد.
براي 1 ساعت داخل يخچال بگذاريد.


فر را تا دماي 190 درجه سانتي‌گراد گرم‌كنيد.
شيريني را براي 10 تا 11 دقيقه يا تا زماني كه لبه‌هاي آن قهوه‌اي شوند بپزيد.


سپس بگذاريد كاملاً خنك شود.
اكنون مي‌توانيد شيريني‌ها را سرو كنيد.


توجه :
زمان كلي پخت شامل زمان سرد شدن نيز هست. شيريني را در ظرف‌هايي قرار دهيد كه هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه مي‌توانيد آن‌ها را در فريزر نگهداري كنيد.

طرز تهيه شيريني پنيري خامه‌اي توت فرنگي،درست كردن شيريني پنيري خامه‌اي توت فرنگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد