آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 0 دقيقه
مواد لازم براي 20 نفر :
بيسكويت پتي بور | 1 بسته |
ژله | 4 بسته |
بستني وانيلي | 1 بسته |
شير | 1/2 پيمانه |
خامه صبحانه | 1/4 پيمانه |
وانيل | 1/8 قاشق چاي خوري |
آب جوش براي حل كردن پودر ژله | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا شير و خامه و پودر قند و وانيل را محلوط كنيد و بستني را هم از فريزر بيرون گذاشته تا كمي نرم شده كه راحت بتوانيد با ژله آن را مخلوط كنيد.
يك بسته از ژله ها را با يك ليوان آب جوش حل كنيد و آن را روي بخار آبجوش كتري قرار دهيد تا كاملا ژله حل شود و بعد يك ليوان از بستني نرم شده را با ژله مخلوط كنيد و به هم بزنيد تا يكنواخت شود .
يك ظرف مناسب انتخاب كنيد و بيسكويت ها را در مخلوط شير مرطوب كرده و كف ظرف را با بيسكويت ها بپوشانيد و به آرامي مخلوط ژله و بستني را روي بيسكويت ها ريخته و به آرامي در بخچال قرار بدهيد تا ببندد . و بعد يك بسته ديگر از پودر ژله را در يك ليوان آب جوش حل كرده و خوب كه حل شد يك ليوان آب سرد به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا خنك شده و به غلظت سفيده تخم مرغ كه رسيد و آن ژله قبلي هم بست اين ژله را روي قبلي به آرامي اضافه كنيد و بگذاريد تا ببندد و رديف بعدي را آماده كنيد يعني ژله را در يك ليوان آب جوش حل كرده و يك ليوان بستني به آن افزوده و به روي ژله قبلي كه بسته شده اضافه كنيد و بگذاريد تا خودش را بگيرد حالا اگر دوست داشتيد سيب يا هر ميوه اي را كه خواستيد روي اين لايه بچينيد و يك بسته ديگر ژله را در آب جوش حل كرده و يك ليوان آب سرد به آن اضافه كنيد و كاملا خنك كه شد مقداري روي ميوه بريزيد و بگذاريد در يخچال تا ببندد اگر همه ژله را بريزيد ميوه ها بالا آمده ولي كم كم كه اضافه كنيد بصورت شناور قرار مي گيرد و بعد بقيه را اضافه كنيد و بعد از آماده شدن ، من با خامه شيرين شده آن را تزئين كردم و از پاستيل استفاده كردم ظرف من بزرگ بود و من اين مقدار را براي 20 نفر درست كردم شما ميتوانيد از ظرف كوچكتر و مقدار كمتري استفاده كنيد و من از 6 بسته پودر ژله استفاده كردم كه پودر ژله انگور ، طالبي و موز بود .