جوجه به سبك كشور مكزيك

آموزش آشپز رايگان

جوجه به سبك كشور مكزيك

۱۸۹ بازديد

ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.


مواد لازم:

  • فيله مرغ 4 تكه
  • سير خرد شده 6 حبه خرد شده
  • نمك به مقدار لازم
  • فلفل به اندازه ايي كه گوشت راتند كند
  • سس سالسا 7 قاشق غذا خوري
  • زنجبيل به مقدار قابل توجه براي روي فيله ها
  • پنير چدار رنده شده 250 گرم
  • اسپري روغن

روش پخت جوجه مكزيكي

طرز تهيه:


1. ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد.

2. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.

3. فيله ها را در ماهي تابه بچينيد و روي حرارت ملايم قراردهيد تا رنگ آن تغيير كند .هر دو طرف فيله ها را كمي سرخ كنيد.

4. سپس آنها را از ماهي تابه بيرون بياوريد و در ظرف مناسب فر بچينيد.

5. روي آنها را سس سالسا بدهيد و پنير چدار را روي آنها بپاشيد.

6. ظرف را 20 تا 25 دقيقه در فر با دماي 375 درجه قرار دهيد تا پنير روي غذا ذوب شده و طلايي شود.

7. بعد از بيرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل ميل كنيد و لذت ببريد. نوش جان.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد