پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۹ بازديد
ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.
مواد لازم:
- فيله مرغ 4 تكه
- سير خرد شده 6 حبه خرد شده
- نمك به مقدار لازم
- فلفل به اندازه ايي كه گوشت راتند كند
- سس سالسا 7 قاشق غذا خوري
- زنجبيل به مقدار قابل توجه براي روي فيله ها
- پنير چدار رنده شده 250 گرم
- اسپري روغن

طرز تهيه:
1. ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد.
2. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.
3. فيله ها را در ماهي تابه بچينيد و روي حرارت ملايم قراردهيد تا رنگ آن تغيير كند .هر دو طرف فيله ها را كمي سرخ كنيد.
4. سپس آنها را از ماهي تابه بيرون بياوريد و در ظرف مناسب فر بچينيد.
5. روي آنها را سس سالسا بدهيد و پنير چدار را روي آنها بپاشيد.
6. ظرف را 20 تا 25 دقيقه در فر با دماي 375 درجه قرار دهيد تا پنير روي غذا ذوب شده و طلايي شود.
7. بعد از بيرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل ميل كنيد و لذت ببريد. نوش جان.