فر را از قبل با دماي ۳۲۵ درجه فارنهايت (۱۶۲ درجه سانتي گراد) داغ كنيد. روي دو سيني فر را با كاغذ پوستي بپوشانيد.
آماده سازي: ۱۵ دقيقه
مدت انتظار: ۱۵ دقيقه
مجموعاً: ۳۰ دقيقه
مواد اوليه :
كره ۳/۴ فنجان (نرم شده)
شكر قهوه اي ۱ فنجان
شكر نصف فنجان
تخم مرغ [تخم مرغ] ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
عصاره افرا نصف قاشق چايخوري
آرد ۲ فنجان
جوش شيرين ۱ قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
شكلات ۱ فنجان (تكه اي، كمي شيرين)
۱. فر را از قبل با دماي ۳۲۵ درجه فارنهايت (۱۶۲ درجه سانتي گراد) داغ كنيد. روي دو سيني فر را با كاغذ پوستي بپوشانيد.
۲. در كاسه ي يك مخلوط كن دستي كره و شكر ها را بزنيد تا خامه اي شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و هم بزنيد. وانيل و عصاره افرا را اضافه كنيد.
۳. در يك كاسه، آرد، جوش شيرين و نمك را الك كنيد و مخلوط كنيد. آنها را به ظرف مخلوط كن اضافه كنيد و بزنيد تا تركيب شوند. تكه هاي شكلات را اضافه كنيد و آنقدر بزنيد تا يكي شوند.
۴. با يك ملاقه ي متوسط شيريني ها را داخل سيني شيريني پزي بكشيد. شيريني موقع پخت پف مي كند پس كمي فاصله بين آنها بگذاريد.شيريني ها را ۱۲ تا ۱۴ دقيقه تا زماني كه طلايي شوند و لبه هاي آنها سفت شود اما وسطش هنوز كمي خام باشد در فر بپزيد. حواستان باشد بيش از حد در فر نگذاريد.
شيريني ها وقتي از فر بيرون مي آيند پفكي به نظر مي رسند اما بگذاريد ۵ دقيقه در سيني بمانند تا خودشان را بگيرند و شبيه به عكس شوند. آنها را روي توري بگذاريد تا كاملاً خنك شوند. بهتر است گرم با يك ليوان شير سرو كنيد.