آبگوشت گندم
مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : ۷۵۰ گرم
لوبيا سفيد : ۱۰۰ گرم
نخود : ۱۰۰ گرم
گندم : ۳ قاشق سوپخوري
ليمو عماني : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوري
پياز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوري
فلفل : قدري
نمك : قدري
رب گوجه فرنگي : قدري
طرز تهيه:
مقدار ۲۰۰ گرم لوبيا سفيد و نخود را تميز ميكنيم و ميشوئيم، سپس گوشت را تكه تكه ميسازيم و يك تا دو قاشق سوپخوري گندم پوست گرفته به آنها اضافه ميكنيم، بعد زرد چوبه را اضافه مينمائيم و بههم ميزنيم، بعد ۵ تا ۶ ليوان آب سرد داخل گوشت ميريزيم و ميگذاريم جوش بيايد، بعد در ظرف را محكم ميبنديم و حرارت را ملايم ميكنيم، كمي كه آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تكه تكه ميكنيم و هسته آن را ميگيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و ميگذاريم گوشت كاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست ميكنيم و با كمي نمك فلفل داخل آبگوشت ميريزيم و ميگذاريم سيب زميني بپزد.
ميتوانيم تمام مواد را در ظرف بكشيم و سر ميز ببريم و يا يكي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و كمي گندم با آبگوشت در ظرف بكشيم و بقيه مواد را خوب بكوبيم و گوشت كوبيده تهيه كنيم و در ديس بكشيم. بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم به آن اضافه نمود. ممكن است يك قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي به اين آبگوشت اضافه كنيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي ۶ نفر كافي است.