كمي روغن را در ماهيتابه گرم كنيد سپس هويج، پودر زنجبيل، نمك، فلفل سبز، پودر زيره و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.
مواد لازم براي داخل نان
هويج رنده شده: ۵ عدد متوسط
پودر زنجبيل: يك قاشق غذاخوري
فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد
پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوري
پودر زيره: يك قاشق مرباخوري
نمك: به اندازه كافي
روغن: يك قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه خمير نان:
آرد گندم: ۲ پيمانه
آب: يك پيمانه
روغن: ۴ قاشق غذاخوري
نمك: كمي
طرز تهيه:
كمي روغن را در ماهيتابه گرم كنيد سپس هويج، پودر زنجبيل، نمك، فلفل سبز، پودر زيره و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.
روي مواد را بپوشانيد و بگذاريد به مدت ۶ دقيقه روي حرارت كم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش كنيد و مواد را كنار بگذاريد تا كاملاً خنك شود.
آرد، روغن، آب و نمك را با هم مخلوط كنيد و به شكل خمير دربياوريد.
خمير به دست آمده را به ۶ قسمت مساوي تقسيم كنيد؛ هر يك را كمي باز و وسط آن را با مواد پر كنيد و سپس كناره هاي آن را جمع و به آرامي با وردنه باز كنيد.
نان را روي ماهيتابه نچسب كمي گرم شده قرار دهيد تا كمي بپزد، سپس برگردانيد. مقداري كره يا روغن به هر طرف بماليد و كمي روي ماهيتابه بگذاريد تا بپزد.
براي باقي مانده مواد، اين كار را تكرار كنيد.