نان هويج

آموزش آشپز رايگان

نان هويج

۱۹۹ بازديد

نان هويج

كمي روغن را در ماهيتابه گرم كنيد سپس هويج، پودر زنجبيل، نمك، فلفل سبز، پودر زيره و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.

مواد لازم براي داخل نان

هويج رنده شده: ۵ عدد متوسط

پودر زنجبيل: يك قاشق غذاخوري

فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد

پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوري

پودر زيره: يك قاشق مرباخوري

نمك: به اندازه كافي

روغن: يك قاشق غذاخوري

مواد لازم براي تهيه خمير نان:

آرد گندم: ۲ پيمانه

آب: يك پيمانه

روغن: ۴ قاشق غذاخوري

نمك: كمي

طرز تهيه:

كمي روغن را در ماهيتابه گرم كنيد سپس هويج، پودر زنجبيل، نمك، فلفل سبز، پودر زيره و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.

روي مواد را بپوشانيد و بگذاريد به مدت ۶ دقيقه روي حرارت كم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش كنيد و مواد را كنار بگذاريد تا كاملاً خنك شود.

آرد، روغن، آب و نمك را با هم مخلوط كنيد و به شكل خمير دربياوريد.

خمير به دست آمده را به ۶ قسمت مساوي تقسيم كنيد؛ هر يك را كمي باز و وسط آن را با مواد پر كنيد و سپس كناره هاي آن را جمع و به آرامي با وردنه باز كنيد.

نان را روي ماهيتابه نچسب كمي گرم شده قرار دهيد تا كمي بپزد، سپس برگردانيد. مقداري كره يا روغن به هر طرف بماليد و كمي روي ماهيتابه بگذاريد تا بپزد.

براي باقي مانده مواد، اين كار را تكرار كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد