آشنايي با روش تهيه شيريني شكلات پسته

۱۶۱ بازديد


اگر شما هم از طرفداران شكلات هستيد از طعم اين شيريني لذت خواهيد برد.

مواد لازم براي تهيه شيريني:

كره: 125 گرم

شكلات تلخ، خرد شده: 100 گرم

شربت شكر: يك قاشق غذاخوري

تخم مرغ: يك عدد

شكلات بيسكوييتِ فندقي: 220 گرم

نارگيل رنده شده يك سوم پيمانه

شكر: نصف پيمانه

پودر كاكائو: يك چهارم پيمانه

مغز پسته، خرد شده: نصف پيمانه

مواد لازم براي تهيه سس شكلات:

شكلات تلخ، خرد شده 200 گرم

كره، خرد شده 50 گرم

روش تهيه:

* ظرفي را كه براي پخت شيريني در نظر گرفته‌ايد، كمي چرب نماييد. داخل آن را با كاغذ روغني بپوشانيد، طوري كه لبه‌هاي كاغذ از لبه‌هاي ظرف كمي آويزان شوند.

* كره، شكلات و شربت را روي حرارت كم، با هم مخلوط نماييد. بعد از اينكه حدود 3 الي 4 دقيقه جوشيدند و نرم و يكدست شدند، آن را از روي حرارت برداريد تا به آرامي سرد شود.

* يك تخم مرغ را در مخلوط شكلات بريزيد و خوب به هم بزنيد.

* بيسكويت را خرد نماييد و آن را همراه با نارگيل، شكر، پودر كاكائو و پسته مخلوط كنيد.

* مخلوط شكلات را به آن اضافه نماييد و خوب به هم بزنيد. تركيب آماده شده را در ظرفي كه با كاغذ روغني پوشانده‌ايد، بريزيد. با استفاده از پشت چنگال روي شيريني را به آرامي فشار دهيد. درب آن را ببنديد و در يخچال بگذاريد تا كاملاً خودش را بگيرد.

* براي تهيه سس شكلات؛ شكلات و كره را در ظرفي با ديواره هاي بلند بريزيد. ماهيتابه‌اي را تا نيمه آب كنيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. وقتي آب شروع به جوشيدن كرد، ظرف حاوي كره و شكلات را داخل آن قرار دهيد. كره و شكلات را هم بزنيد تا نرم و يكدست شوند. سپس آن را روي شيريني كه آماده كرده‌ايد، بريزيد.

* شيريني را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا سفت شود. از يك چاقوي داغ براي بريدن شيريني‌ها استفاده نماييد و آن را به 24 تكه، برش بزنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد