پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۳ بازديد
آماده سازي: 2 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت
مواد لازم : براي 8 نفر
لوبيا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خيس بخورد) | 1 فنجان |
برنج سياه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خيس بخورد) | 4 قاشق سوپخوري |
پوست نارنگي | 1 عدد |
آب | 1 و نيم ليتر |
نبات | 100 گرم |
نمك | كمي |
شير نارگيل | اختياري |
طرز تهيه :
1. لوبيا قرمز، برنج سياه، پوست نارنگي و آب را داخل يك قابلمه بريزيد و جوش بياوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبيا قرمز نرم شود و آب كم شود و مخلوط غليظ شود.
2. نبات و كمي نمك به قابلمه اضافه كنيد و هم بزنيد تا نبات آب شود.
3. شعله را خاموش كنيد. سوپ را داغ يا گرم با شير نارگيل سرو كنيد.