آماده سازي: 15 دقيقه
مواد لازم : براي 5 نفر
بيسكويت (بيسكويت كرم دار كاكائويي) | 16 عدد |
كره (آب شده) | 56 گرم |
خامه (پر چرب) | 235 گرم |
پودر شكر | 225 گرم |
پنير خامه اي (له شده) | 240 گرم |
كره بادام زميني | 250 گرم |
وانيل | 1 قاشق چاي خوري |
طرز تهيه:
ابتدا بيسكويت ها را آماده كنيد.
به اين صورت كه در دستگاه غذاساز ريخته و يا با آسياب كاملا خرد كنيد.
سپس كره آب شده را به بيسكويت هاي خرد شده اضافه كنيد.
بيسكويت ها و كره را مخلوط كنيد تا تركيب يكدستي داشته باشيد.
سپس مخلوط بدست آمده را بين 5 ظرف دلخواه براي سرو تقسيم كنيد.
خامه را بزنيد تا فرم بگيرد. بعد تا آماده شدن ساير مواد، در يخچال بگذاريد.
حالا وقت اضافه كردن كره بادام زميني است.
پنير خامه اي و كره بادام زميني را با هم مخلوط كنيد تا نرم و يكدست شوند.
سپس وانيل و پودر شكر را اضافه كرده، مخلوط كنيد تا كاملا تركيب شوند.
خامه را به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.
سپس مواد را بين 5 ظرف تقسيم كرده و روي هر ظرف را با پلاستيك پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در يخچال بگذاريد.
در صورت تمايل روي پاي را با خامه فرم گرفته و شكلات رنده شده تزئين كنيد.