پاي كره بادام زميني

آموزش آشپز رايگان

پاي كره بادام زميني

۱۹۶ بازديد

طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


آماده سازي: 15 دقيقه

مواد لازم : براي 5 نفر

بيسكويت (بيسكويت كرم دار كاكائويي) 16 عدد
كره (آب شده) 56 گرم
خامه (پر چرب) 235 گرم
پودر شكر 225 گرم
پنير خامه اي (له شده) 240 گرم
كره بادام زميني 250 گرم
وانيل 1 قاشق چاي خوري


طرز تهيه:
ابتدا بيسكويت ها را آماده كنيد.
به اين صورت كه در دستگاه غذاساز ريخته و يا با آسياب كاملا خرد كنيد.
سپس كره آب شده را به بيسكويت هاي خرد شده اضافه كنيد.
بيسكويت ها و كره را مخلوط كنيد تا تركيب يكدستي داشته باشيد.
سپس مخلوط بدست آمده را بين 5 ظرف دلخواه براي سرو تقسيم كنيد.

طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


خامه را بزنيد تا فرم بگيرد. بعد تا آماده شدن ساير مواد، در يخچال بگذاريد.

طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


حالا وقت اضافه كردن كره بادام زميني است.

طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


پنير خامه اي و كره بادام زميني را با هم مخلوط كنيد تا نرم و يكدست شوند.


طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


سپس وانيل و پودر شكر را اضافه كرده، مخلوط كنيد تا كاملا تركيب شوند.
خامه را به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.


طرز تهيه پاي كره بادام زميني,مواد لازم براي پاي كره بادام زميني


سپس مواد را بين 5 ظرف تقسيم كرده و روي هر ظرف را با پلاستيك پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در يخچال بگذاريد.
در صورت تمايل روي پاي را با خامه فرم گرفته و شكلات رنده شده تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد