آموزش رب نارنج

آموزش آشپز رايگان

آموزش رب نارنج

۲۲۸ بازديد

رب نارنج

يك چاشني خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراك و خورشت هاي ايراني. اين چاشني عطر بسيار اشتها آوري نيز دارد.

زمان آماده سازي :

بيش از 1 ساعت

نارنج ترشي به خصوصي دارد كه مزهٔ بسيار خوبي به غذا مي‌دهد.

مواد لازم رب نارنج :

نارنج : به مقدار لازم

طرز تهيه:

براي تهيهٔ رب نارنج بايد نارنج را از وسط ببريم. سپس نارنج را از وسط نصف كنيم و آب آن را با آبميوه‌گيري بگيريم و پس از آن آب نارنج را از صافي رد كنيم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را مي جوشانيم تا غليظ شود. سپس آن را به بطري‌هاي تميز و خشك منتقل مي‌كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد