پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۲۸ بازديد
يك چاشني خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراك و خورشت هاي ايراني. اين چاشني عطر بسيار اشتها آوري نيز دارد.
زمان آماده سازي :
بيش از 1 ساعت
نارنج ترشي به خصوصي دارد كه مزهٔ بسيار خوبي به غذا ميدهد.
مواد لازم رب نارنج :
نارنج : به مقدار لازم
طرز تهيه:
براي تهيهٔ رب نارنج بايد نارنج را از وسط ببريم. سپس نارنج را از وسط نصف كنيم و آب آن را با آبميوهگيري بگيريم و پس از آن آب نارنج را از صافي رد كنيم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را مي جوشانيم تا غليظ شود. سپس آن را به بطريهاي تميز و خشك منتقل ميكنيم.