پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۱ بازديد
آماده سازي: 30 دقيقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقيقه
مواد لازم :
پنير خامه اي | 225 گرم |
پنير پارمسان | 1/3 فنجان |
سس مايونز | 1/2 فنجان |
گوشت قرمز فيله پخته و خرد شده | 85 گرم |
پيازچه خرد شده | 1/4 فنجان |
نمك | به مقدار لازم |
جعفري خرد شده | 1/2 فنجان |
طرز تهيه:
درون يك كاسه بزرگ، پنير خامه اي، سس مايونز و پنير پارمسان را با هم زن برقي مخلوط كنيد تا اينكه خوب تركيب شوند و بعد با گوشت و پيازچه به وسيله هم زن دستي مخلوط كنيد.
دو تكه پلاستيك بلند و تميز را روي سطح صاف پهن كنيد و روي هر كدام 1/4 فنجان برگ جعفري خرد شده را پراكنده كنيد.
مخلوط پنير را به دو قسمت جدا كنيد و هر كدام را روي هر يك از پلاستيك ها قرار دهيد. انتهاي پلاستيك را به يكديگر بچسبانيد و هر دوي آن ها را به شكل يك توپ در بياوريد.
سپس به مدت 3 ساعت داخل يخچال قرار دهيد و بعد در صورت تمايل با بيسكوييت سرو كنيد.