مواد لازم : كدو سبز 3 عدد . پياز 1 عدد . هويج 2 عدد . ذرت پخته 1/2 ليوان . برنج 1/2 ليوان . نخود فرنگي 1/2 ليوان . پنير پيتزا رنده شده 1 ليوان . تخمه آفتابگردان.نمك.فلفل به مقدار لازم
كدو شكم پر
طرز تهيه : كدوها را بشوييد و از وسط به دو قسمت برش بزنيد سپس داخل كدو را با قاشق خالي كنيد.
داخل كدوهاي خالي شده را به روغن مايع يا زيتون آغشته كنيد ، سيني فر را چرب كنيد و كدوها را در سيني بچينيد سپس داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10-20 دقيقه بپزيد.
داخل ماهيتابه روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود ، تكه هايي كه كدو از خارج كرده بوديد بهمراه پياز خرد شده حدود 5 دقيقه تفت دهيد.
هويج خرد شده ، نخود فرنگي پخته ، ذرت پخته و برنج پخته را به ماهيتابه اضافه كنيد و چند دقيقه ديگر تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند ، نمك و فلفل بزنيد و از روي حرارت برداريد سپس داخل كدوها را با مايه سبزيجات پر كنيد.
پنير پيتزا را روي سبزيجات بريزيد و در انتها نيز روي پنيرها مقداري تخمه افتابگردان يا كنجد بپاشيد ، كدوها را مجدد داخل سيني فر بچينيد و به مدت 20 – 30 دقيقه داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا بپزند.
نكته ها : در صورت تمايل ميتوانيد بجاي پنير پيتزا از تخم مرغ زده شده روي مواد استفاده كنيد ، ميتوانيد بجاي پخت اوليه كدو در فر ان را در ماهيتابه نيم سرخ كنيد و سپس استفاده نماييد.