طرز تهيه خورش تره

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه خورش تره

۱۵۷ بازديد

طرز پخت خورش تره,درست كردن خورش تره title=طرز پخت خورش تره,درست كردن خورش تره


آماده سازي: 2 ساعت

مواد لازم : براي 4 نفر

گوشت گوسفندي (از گوشت گوساله هم ميتوان استفاده كرد) 400 گرم
تره ساطوري شده 500 گرم
لوبيا سفيد (ميتونيد از لوبيا قرمز هم استفاده كنيد) نصف پيمانه
پياز متوسط و خرد شده 1 عدد
گرد ليمو به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
فلفل قرمز به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
زعفران(دلخواه) به ميزان لازم
سيب زميني (براي سرخ كردن و تزيين) 3 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد


خورش تره در كردستان استفاده ميشود و طعمي بسيار لذيذ دارد به طوري كه ميتوان آن را رقيبي براي خورش قرمه سبزي دانست.اين خورش در ساير مناطق كشور هم استفاده ميشود كه دستور پخت كمي متفاوت دارد.در زير دستور اصلي پخت اين خورش ارائه شده است.


طرز تهيه :
در ظرفي مناسب كمي روغن ريخته و پياز خرد شده را در آن كمي تفت ميدهيم به طوري كه نيمه طلايي شود.گوشت را به پياز اضافه ميكنيم.بعد از خدود 5 دقيقه زردچوبه و لوبيا سفيد را به آن اضافه ميكنيم(دقت كنيد لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و آب آن را دو بار عوض كنيد).پس از كمي تفت دادن حدود نيم ليتر آب به آن اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم آب جوش بيايد.زير شعله را كم كرده و اجازه ميدهيم خوب بپزد.


در تابه اي جداگانه كمي روغن ميريزيم و تره و جعفري ساطوري شده را به آن اضافه ميكنيم و حدود 10 دقيقه تفت ميدهيم .وقتي گوشت پخت تره سرخ شده رو به اون اضافه ميكنيم و نمك ميزنيم.در 5 دقيقه آخر گرد ليمو يا 4 عدد ليمو عماني رو به خورش اضافه ميكنيم.و بعد از يك ربع زير خورش رو خاموش ميكنيم.سيب زميني رو خلالي كرده و سرخ ميكنيم و گوجه فرنگي رو هم خرد كرده و سرخ ميكنيم و به عنوان تزيين روي غذا ميريزيم ميتونيد زعفران اب كرده هم به خورش اضافه كنيد و اگر ترشيش مناسب نبود كمي ابغوره يا ابليمو بهش اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد