پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۵ بازديد
فر را از قبل تا دماي 425 درجه فارنهايت (220 درجه سانتيگراد) گرم كنيد. خمير پاي را كمي با غاتك تخت كرده و فشار دهيد وكنار بگذاريد.
مواد لازم :
- خمير شيريني 2 عدد 2 لايه دايره اي اه اندازه شعاع 15 سانتي متر
- كره 4 قاشق غذا خوري
- پياز 1 عدد كوچك و خرد شده
- ساقه كرفس 2 عدد خرد شده
- هويج 2 عدد برش خرده
- جعفري 3 قاشق غذا خوري
- آويشن 1 قاشق غذا خوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- عصاره مرغ 2 حبه
- آب 2 فنجان
- سيب زميني 3 عدد پوست كنده
- بوقلمون1 و 1/2 فنجان مكعب شده
- آرد 3 قاشق غذا خوري
- شير 1/2 فنجان

طرز تهيه:
1. فر را از قبل تا دماي 425 درجه فارنهايت (220 درجه سانتيگراد) گرم كنيد. خمير پاي را كمي با غاتك تخت كرده و فشار دهيد وكنار بگذاريد.
2. در يك قابلمه بزرگ روي حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوري كره را آب كنيد و پياز، كرفس، هويج، جعفري، پونه، و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد سپس تا زماني كه سبزيجات نرم است هم بزنيد تا پخته شود سپس حبه هاي عصاره مرغ و آب را به آن اضافه كنيد. بگزارييد مخلوط خوب پخته شود. سيب زميني را اضافه كرده و درآن هم بزنيد، فرايند پخت را به اندازه لازم ادامه دهيد.
3. در يك تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوري كره باقي مانده را آب كنيد. آرد را در تابه ريخته و هم بزنيد سپس شير را اضافه كرده و حرارت را بيشتر كنيد. بوقلمون را به مخلوط اضافه كنيد. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزيجات اضافه كرده و خوب هم بزنيد، پختن را تا زماني كه مخلوط غليظ شود ادامه دهيد.
4. اجازه دهيد مخلوط خنك شود سپس روي پاي قرار دهيد. روي پوسته بالايي رول را از مخلوط نهايي پر كنيد.به منظور خروج بخار لازم است 4 شكاف در پوسته بالا و لبه هاي رول ايجاد كنيد.
5. در فر كه قبلا گرم كرده ايد بگذاريد براي 15 دقيقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهايت برسانيد.