كيك بهارنارنج و پرتقال

آموزش آشپز رايگان

كيك بهارنارنج و پرتقال

۱۸۳ بازديد

نحوه پخت كيك بهار نارنج, نحوه پخت كيك هاي بهاري

كيك بهارنارنج و پرتقال كيك فصل بهار

بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

مواد لازم كيك بهارنارنج و پرتقال:

آرد 150 گرم
شكر 150 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
آب پرتقال 1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چايخوري
پوست ليمو رنده شده 1 قاشق چايخوري
عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه
وانيل 2 /1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم


طرز تهيه كيك بهارنارنج و پرتقال :
تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه اي بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.

حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.كه كيك به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايي رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد