كنگر پلو با رشته و گوشت

آموزش آشپز رايگان

كنگر پلو با رشته و گوشت

۱۶۸ بازديد

طرز تهيه كنگر پلو با رشته و گوشت,نحوه پخت كنگر پلو

كنگر پلو با رشته و گوشت ، پلو بهاري


بهار است و فصل سبزيجاتي مانند كنگر كه براي قديمي ها جدا از طعم و مزه دلچسب آن ، حس نوستالژي را هم ايجاد مي كند.

مواد لازم براي 6 نفر :

كنگر پاك شده 500 گرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
پياز 2 عدد
رشته پلويي 200 گرم
برنج 6 پيمانه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق چايخوري
زعفران ساييده شده نوك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
روغن يا كره به مقدار لازم


طرز تهيه كنگر پلو با رشته و گوشت :

ابتدا برنج را شسته و با آب و نمك خيس كنيد. سپس كنگرهاي پاك شده را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود؛ حالا آنها را به صورت خلالي پهن، خرد كنيد.

در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد و پياز نگيني شده را در آن تفت دهيد. هنگام سرخ شدن پياز، كنگرها را هم اضافه كنيد. علاوه بر آن كمي نمك هم بيفزاييد. براي اينكه كنگرها طعم و رنگ بهتري بگيرند، زعفران را در مقداري آبجوش حل‌ كرده و به كنگر سرخ شده اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد و كمي صبر كنيد تا كنگرها بپزند.

در فاصله پخت كنگر، پياز دوم را پوست گرفته و خلالي خرد كنيد. در تابه ديگري مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پس از داغ شدن روغن، پياز خرد شده را به همراه كمي زردچوبه در آن تفت دهيد. سپس گوشت، نمك و فلفل را افزوده و هم بزنيد. در مراحل پاياني رب را هم بيفزاييد و همراه با گوشت چرخ كرده و پياز تفت دهيد. حالا مقداري آب جوشيده بريزيد و در تابه را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت بپزد.

قابلمه اي مناسب را با مقداري آب و نمك پر كنيد و روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد. سپس برنج را در آن بريزيد و بعد از كمي جوش زدن، رشته ها را هم به همان آب اضافه كرده و صبر كنيد همراه با برنج نيم پز شوند. سپس برنج و رشته را با هم آبكشي كنيد.

مقداري روغن در قابلمه بريزيد. چند تكه نان يا چند برش سيب زميني و يا هر چيز ديگري تمايل داشتيد براي ته ديگ، كف قابلمه بچينيد. مقداري از مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه ريخته و روي آن ابتدا مقداري كنگر و سپس مقداري گوشت بريزيد. سپس لايه گوشت را دوباره با مقداري مخلوط برنج و رشته بپوشانيد و دوباره همين ترتيب ادامه دهيد تا همه مواد تمام شود. حالا قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و باقيمانده زعفران را هم با مقداري آب و روغن و كره روي برنج بريزيد و بگذاريد دم بكشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد