كيك برنج مخلوط

آموزش آشپز رايگان

كيك برنج مخلوط

۱۷۳ بازديد

مواد لازم براي كيك برنج مخلوط,نحوه پخت كيك برنج مخلوط

كيك برنج مخلوط مجلسي


وقتي يك مهماني مفصل و رسمي داريد بد نيست در كنار بقيه قاطي پلو ها يك پلوي قالبي هم بپزيد . اين پلو كه كيك برنج مخلوط نام دارد، ظاهري شبيه كيك دارد و ميز و يا سفره شما را متفاوت مي كند .

مواد لازم براي 6-4 نفر :

آرد 500 گرم
بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
ماست سفت 1/2 پيمانه
تخم مرغ 4 عدد
زعفران دم كرده 3 قاشق سوپخوري
آب مرغ 1 پيمانه
كنجد، بادام يا پسته به ميزان لازم
كره 1/2 پيمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
فيله يا سينه مرغ 500 گرم
ادويه پلويي و نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
برنج 4 پيمانه
قارچ 250 گرم
نخود فرنگي 1 قوطي (200 گرم)
پيازداغ طلايي 3-2 قاشق سوپخوري
سير (در صورت تمايل) 1 حبه
رب گوجه‌فرنگي 2 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
در تابه‌اي پياز داغ طلايي را با كره مخلوط كنيد و زردچوبه و سير خرد شده را به آن اضافه كنيد. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه كرده و به تابه اضافه كنيد. به مقدار خيلي كم (در حد يك قاشق) آبليمو روي قارچ ها ريخته شعله را زياد كنيد تا آب قارچ‌ها سريع تبخير شود و رنگ سفيد قارچ تغيير نكند و له نشود.

بعد از اينكه آب قارچ گرفته شد، رب گوجه‌فرنگي، زعفران و نخود سبز را هم اضافه كنيد. مرغ‌ها را به صورت خلالي برش دهيد. سپس آنها را هم به مواد افزوده و با حرارت ملايم تفت دهيد تا جايي كه مواد بدون آب شود. حالا حرارت را خاموش كنيد.

برنج را به روش معمول بجوشانيد و آبكش كنيد. سراغ آماده كردن خمير برويد. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كنيد. ظرف گود تقريباً بزرگي را برداريد و تخم مرغ ها را در آن بشكنيد، نمك ، فلفل و زردچوبه هم بريزيد و با چنگال آنها را هم بزنيد. سپس ماست سفت و آب مرغ و كمي ادويه به آن اضافه كنيد. كره را در ظرفي كوچك روي حرارت ملايم آب كنيد. حرارتش را كه از دست داد آن را هم به مواد تخم‌مرغي اضافه كنيد. حالا آرد را كم‌كم به اين مواد اضافه كرده و هم بزنيد. به اندازه‌اي آرد اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد.

سطح صافي را آرد پاشيده و خمير را با وردنه پهن كنيد و قالب مورد نظر را چرب كنيد. خمير را كمي بزرگتر از قالب باز كنيد. آن را در قالب انداخته و خمير را به ديواره و كف قالب بچسبانيد. سپس به تناوب مقداري برنج، مقداري از مايه آماده شده و كمي ادويه پلويي را در آن ريخته و سپس اضافه‌هاي خمير را روي برنج مخلوط برگردانيد.

يك زرده‌ تخم مرغ را با زعفران مخلوط كرده و با قلم‌موي مخصوص آشپزي روي لايه آخر خمير بماليد و روي همه سطح كنجد يا مغز دلخواه بپاشيد. فر را با 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و كمي صبر كنيد تا گرم شود. قالب را به مدت 35 دقيقه در طبقه وسط قرار دهيد. بعد از اين مدت قالب را از فر بيرون آورده ، 10 دقيقه صبر كنيد و سپس كيك را از قالب بيرون آوريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد