خيلي ايتاليايي؛ بيف استراگانف با پاستا

۲۳۳ بازديد

در اين دستور، طرز تهيه بيف استراگانف با پاستا را مي آموزيد. اين غذا بسيار لذيذ و خوشمزه است. اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.


مواد لازم:

  • روغن گياهي 2 قاشق غذا خوري
  • استيك گوساله آماده و برش خورده 800 گرم
  • پياز كوچك خرد شده يك عدد
  • سير 2 حبه خرد شده
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذا خوري
  • قارچ دكمه ايي خرد شده 300 گرم
  • فلفل دلمه خرد شده يك عدد
  • استاك گوشت گوساله يك فنجان
  • پاستاي شكلي 400 گرم
  • كره 20 گرم
  • آرد ذرت يك قاشق غذا خوري
  • خامه يك فنجان
  • پاپريكا يك دوم چاي خوري
  • گشنيز درشت خرد شده يك قاشق غذا خوري

بيف استرگانف با پاستا

طرز تهيه:


1. نيمي از روغن را در يك ماهي تابه بزرگ روي حرارت گرم كنيد.

2. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملايم تفت دهيد و قبل از اينك كاملا سرخ و برشته شود از ماهي تابه خارج كنيد.

3. باقي مانده روغن را در ماهي تابه بريزيد.پياز و سير را اضافه كنيد و براي 2 تا 3 دقيقه بپزيد تا اينكه نرم شوند.

4. رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و هم بزنيد.گوشت را دوباره وارد ماهي تابه كنيد و قارچ ، فلفل خرد شده و استاك گوشت را درون ماهي تابه بريزيد.

5. مواد را به جوش آوريد و حرارت را كم كنيد تا 10 دقيقه مواد بجوشد و سس غليظ شود.

6. در اين فاصله ، پاستاها را بپزيد .آبكشي كنيد و وارد ماهي تابه كنيد.كره بريزيد و هم بزنيد تا تركيب شوند.

7. آرد ذرت ، خامه و پاپريكا را در يك كاسه با هم تركيب كنيدو با پاستاهاي پخته شده مخلوط كنيد.2 دقيقه روي حرارت بجوشانيد تا غليظ شود.

8. از روي حرارت برداريد و نمك و فلفل بزنيد.

9. با قاشق از پاستاها در كاسه سرو بريزيد و روي آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانيد.روي سس گشنيز تازه قرار دهيد و ميل كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد