پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۳۳ بازديد
در اين دستور، طرز تهيه بيف استراگانف با پاستا را مي آموزيد. اين غذا بسيار لذيذ و خوشمزه است. اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.
مواد لازم:
- روغن گياهي 2 قاشق غذا خوري
- استيك گوساله آماده و برش خورده 800 گرم
- پياز كوچك خرد شده يك عدد
- سير 2 حبه خرد شده
- رب گوجه فرنگي يك قاشق غذا خوري
- قارچ دكمه ايي خرد شده 300 گرم
- فلفل دلمه خرد شده يك عدد
- استاك گوشت گوساله يك فنجان
- پاستاي شكلي 400 گرم
- كره 20 گرم
- آرد ذرت يك قاشق غذا خوري
- خامه يك فنجان
- پاپريكا يك دوم چاي خوري
- گشنيز درشت خرد شده يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
1. نيمي از روغن را در يك ماهي تابه بزرگ روي حرارت گرم كنيد.
2. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملايم تفت دهيد و قبل از اينك كاملا سرخ و برشته شود از ماهي تابه خارج كنيد.
3. باقي مانده روغن را در ماهي تابه بريزيد.پياز و سير را اضافه كنيد و براي 2 تا 3 دقيقه بپزيد تا اينكه نرم شوند.
4. رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و هم بزنيد.گوشت را دوباره وارد ماهي تابه كنيد و قارچ ، فلفل خرد شده و استاك گوشت را درون ماهي تابه بريزيد.
5. مواد را به جوش آوريد و حرارت را كم كنيد تا 10 دقيقه مواد بجوشد و سس غليظ شود.
6. در اين فاصله ، پاستاها را بپزيد .آبكشي كنيد و وارد ماهي تابه كنيد.كره بريزيد و هم بزنيد تا تركيب شوند.
7. آرد ذرت ، خامه و پاپريكا را در يك كاسه با هم تركيب كنيدو با پاستاهاي پخته شده مخلوط كنيد.2 دقيقه روي حرارت بجوشانيد تا غليظ شود.
8. از روي حرارت برداريد و نمك و فلفل بزنيد.
9. با قاشق از پاستاها در كاسه سرو بريزيد و روي آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانيد.روي سس گشنيز تازه قرار دهيد و ميل كنيد.