كوفته پنيري با گردو و بيكن
آماده سازي : 4 ساعت
مواد لازم :
پنير خامه اي | 250 گرم |
شير | نصف فنجان |
پنير چدار رنده شده، تيز شده | 2 فنجان |
پنير بلوچيز خرد شده | 1/4 فنجان |
پيازچه ريز خرد شده | 1/4 فنجان |
فلفل فرنگي شيرين آبكش شده | 1 قوطي كوچك |
گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا | 3/4 فنجان |
گوشت بيكن پخته، بدون آب، ريز خرد شده و در دو ظرف مجزا | 10 برش |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
جعفري | 1/4 فنجان |
دانه خشخاش | 1 قاشق سوپخوري |
طرز تهيه :
1. در كاسه ي مخلوط كن پنير خامه اي را آنقدر بزنيد تا نرم و يكدست شود. شير را كم كم اضافه كنيد تا تركيب و خامه اي شوند. مخلوط بايد شل باشد.
2. پنير، پياز، فلفل شيرين، نضف گردو و نصف بيكن را اضافه كنيد. مخلوط كنيد تا كاملاً تركيب شوند.45 تا 60 دقيقه در يخچال خنك كنيد تا آنقدر نرم شود كه بتوان يك خمير رولي با آن درست كرد.
3. مخلوط را روي يك ورقه پلاستيكي قرار دهيد و آن را به شكل كوفته در بياوريد و روي آن را كاملاً بپوشانيد. 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.
4. باقي گردو، بيكن، جعفري و دانه خشخاش را با هم مخلوط كنيد و داخل بشقاب بريزيد. روي كوفته هاي پنيري را برداريد و در مخلوط گردو و بيكن بغلتانيد تا كاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رويه را كمي فشار دهيد تا كوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستيكي بپوشانيد و تا موقعي كه مي خواهيد ميل كنيد در يخچال قرار دهيد.
5. كوفته پنيري را روي بشقاب سرو قرار ديد و كنار بيسكويت سرو كنيد.